Azuri Mobile Pocket Case 22 Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Azuri Mobile Pocket Case 22 Black is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Azuri Mobile Pocket Case 22 Black

Azuri Mobile Pocket Case 22 Black

 

Toestellen met relatief grote afmetingen en grote schermen hebben vaak veel extra te bieden, toch is er ook een keerzijde. Het toestel is lastiger vast te houden en moeilijker om veilig op te bergen. Gelukkig kunt u beide problemen aanpakken door de aanschaf van een Mobile Pocket Case. Deze accessoire zal een veilige opbergplaats creëren en zal vallen opvangen, zo blijft uw mobiele telefoon onbeschadigd. Zeker wanneer u een relatief duur toestel heeft zal een hoesje erg handig zijn, u wilt immers zo lang mogelijk van uw pareltje genieten! Azuri heeft ook hoesjes voor de grotere toestellen, de 22 serie past onder andere om de HTC One X en de Samsung Galaxy S III.

Specificaties Azuri Mobile Pocket Case 22 Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Pu-leer

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart