Azuri Mobile Pocket Case 17 White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Azuri Mobile Pocket Case 17 White is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Azuri Mobile Pocket Case 17 White

Azuri Mobile Pocket Case 17 White

 

Het maakt niet uit wat voor toestel u ook koopt, zelfs de beste toestellen zijn vatbaar voor schade. Natuurlijk kunt u voorzichtig omgaan met uw mobiele telefoon om te voorkomen dat uw mobiele telefoon beschadigd raakt, toch kunt u niet alle schade voorkomen. Daarom is het handig om een extra linie te hebben, een extra bescherming waardoor uw mobiele telefoon ook ongeschonden uit de strijd komt als deze valt. Met dit hoesje van Azuri doet u precies dat, het creërt een veilig opbergplaats voor uw mobiele telefoon waarna u met een gerust hart op pad kan met uw mobiele telefoon. Dankzij de handige magneetsluiting zal uw mobiele telefoon niet uit het hoesje vallen zonder uw tussenkomen, wel zo handig!

Specificaties Azuri Mobile Pocket Case 17 White

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Pu-leer

  De kleur van het product.

  Kleur Wit