Asus VivoWatch SP HC-A05 Zwart

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Asus VivoWatch SP HC-A05 Zwart
Productafbeelding van de Asus VivoWatch SP HC-A05 Zwart
Productafbeelding van de Asus VivoWatch SP HC-A05 Zwart

Klanten zijn blij met:

 • Ingebouwd GPS systeem
 • Meet afstand, calorieën, continue hartslag, slaap en stappen
 • Batterijduur: 10 dagen
 • Waterdicht (5 ATM)

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

298,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Asus VivoWatch SP HC-A05 Zwart alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Asus VivoWatch SP HC-A05 Zwart in huis.

Beschrijving van de Asus VivoWatch SP HC-A05 Zwart

Zoek jij een stijlvol horloge dat ook nog eens een groot aantal gegevens over je gezondheid meet? Dan is deze ASUS VivoWatch SP HC-05 Zwart echt wat voor jou. Dit horloge is uitgerust met sensoren van medische kwaliteit waardoor je een erg nauwkeurig beeld van je gezondheid krijgt!

Deze activity-tracker is gemaakt met twee doeleinden: jouw een zo goed mogelijke analyse van je gezondheid geven en er tegelijk erg goed uit zien. Het ontwerp van dit horloge is erg stijlvol waardoor je hem bij elke outfit draagt!

Sensoren van medische kwaliteit

De VivoWatch SP beschikt over een tweetal ECG en PPG sensoren die constant gegevens van jou lichaam meten. Deze sensoren zijn erg nauwkeurig en werken samen om jou een extra goed beeld te geven van je stressniveau, hartritme en slaapritme!

Personaliseer jouw VivoWatch

Het design van de VivoWatch is natuurlijk erg luxe, maar je kijkt natuurlijk het meeste naar het scherm. Bij deze activity-tracker kies je jouw favoriete wijzerplaat uit een ruime collectie. Kies bijvoorbeeld voor één met twee tijdzones, of één die live jouw hartslag laat zien!

Verlenging van je telefoon

Naast dat deze activity-tracker veel waardes van je lichaam meet, is hij ook nog eens een verlengstuk van je telefoon! Wanneer je gebeld wordt trilt dit horloge en zie je wie jouw wil bereiken. Ook sms’jes komen binnen op dit horloge.

Gebruik met de HeathConnect app

Als je nou echt alles uit jou VivoWatch SP wilt halen dan gebruik je hem in combinatie met de HealthConnect app van Asus. Deze app werkt nauw samen met de VivoWatch om zo uitgebreide analyses te maken op basis van de gegevens van je horloge.

Je bekijkt bijvoorbeeld je hartritme, slaapritme en calorieverbranding om zo precies te weten wat er met jouw lichaam gebeurt. Vervolgens vergelijk je de gegevens met de rest van de week of maand om te zien hoe je er op vooruit gaat!

Persoonlijke trainer

Misschien vindt je het wel leuk om te bekijken wat je hartritme nou is, maar weet je zelf niet helemaal wat je hiermee moet. De HealthConnect app analyseert de gegevens voor jou en geeft je persoonlijk advies op basis van je activiteiten! Een echte persoonlijke trainer dus!

Geschikte telefoons en tablets

De Asus VivoWatch SP HC-A05 Zwart is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Asus VivoWatch SP HC-A05 Zwart

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Informatie weergave Accustatus, Caller ID, Datum, Ontvangen berichten, Tijd
  Meldingstype Melding op scherm, Trilling

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid 5 ATM
  Tijdweergave Ja
  Geschikt voor activiteiten Fietsen, Fitness, Hardlopen, Wandelen, Zwemmen
  Verwisselbare band Nee
  Trilfunctie Ja
  Materiaal Kunststof
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.2

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS A-GPS
  GPS ingebouwd Ja
 • Beeldscherm

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja
  Kleurenscherm Ja
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 200 mAh

  De tijd in uren dat het product gebruikt kan worden voordat het moet worden opgeladen.

  Gebruiksduur 240 uur
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 4.4, iOS 11
 • Sensoren

  Afstandsmeter Ja
  Bewegingssensor Ja
  Calorieënteller Ja
  Continue hartslagmeting Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Slaapmonitor Ja
  Stappenteller Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja