Asus VivoWatch BP HC-A04 Zwart

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Asus VivoWatch BP HC-A04 Zwart
Productafbeelding van de Asus VivoWatch BP HC-A04 Zwart
Productafbeelding van de Asus VivoWatch BP HC-A04 Zwart
Productafbeelding van de Asus VivoWatch BP HC-A04 Zwart

Klanten zijn blij met:

 • Ingebouwd GPS systeem
 • Meet afstand, calorieën, hartslag, slaap en stappen
 • Batterijduur: 28 dagen
 • Waterdicht (IP-67)

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

198,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Asus VivoWatch BP HC-A04 Zwart alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Asus VivoWatch BP HC-A04 Zwart in huis.

Beschrijving van de Asus VivoWatch BP HC-A04 Zwart

De ASUS VivoWatch BP HC-A04 Zwart is het ideale sporthorloge voor de fanatieke sporter. Deze fitness-tracker beschikt namelijk over vele sensoren die jouw fysieke gesteldheid tot in de puntjes bijhouden. Zo weet jij precies hoe je lichaam er voor staat!

Deze activity-tracker heeft een erg simpel ontwerp dat echt puur gericht is op functionaliteit. Hij heeft bijvoorbeeld geen onnodig touchscreen dat veel batterij neemt en hij is zo ontworpen dat je hem bijna niet om je pols voelt zitten. Perfect voor tijdens het sporten dus!

Nauwkeurige metingen

Deze VivoWatch BP beschikt over ECG en PPG sensoren van medische kwaliteit. Deze sensoren meten onder andere de elektrische signalen die je hart genereren om zo een nauwkeurig beeld te krijgen van je stressniveau en je gezondheid.

Combineren met de HealthConnect app

Je haalt het meeste uit deze activity-tracker door hem te gebruiken in combinatie met de HealthConnect app van Asus. De VivoWatch stuurt continu data naar jouw telefoon, die vervolgens door de app wordt geanalyseerd. Je bekijkt analyses op basis van de afgelopen dag, of de afgelopen week.

Er zijn verschillende analyses beschikbaar die jouw inzicht in je fysieke gezondheid geven. Zo bekijk je bijvoorbeeld je bloeddruk, hartslag en stressniveau over een langere tijdsperiode. Met behulp van deze informatie zie jij precies in welke momenten jij stress ervaart!

Weten hoe je slaapt

Wanneer je de Asus VivoWatch BP ook in de nacht blijft dragen blijft deze fitness-tracker rustig jouw gegevens opmeten. De volgende dag bekijk je een analyse van je slaap en vergelijk je dit met andere dagen. Je ziet precies wanneer je diep slaapt en wanneer je juist heel licht slaapt!

Persoonlijk advies

De ASUS HealthConnect app gebruikt AI-technologie om een persoonlijk algoritme voor jou te creëren dat precies weet wat jij nodig hebt. De app geeft je advies over hoeveel rust je moet nemen, of juist welke workout goed bij jou past op basis van je activiteiten van de afgelopen dagen.

Geschikte telefoons en tablets

De Asus VivoWatch BP HC-A04 Zwart is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Asus VivoWatch BP HC-A04 Zwart

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Informatie weergave Accustatus, Datum, Tijd

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid IP-67
  Tijdweergave Ja
  Verwisselbare band Nee
  Materiaal Kunststof
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.2

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS A-GPS
  GPS ingebouwd Ja
 • Beeldscherm

  Altijd-aan display Ja
  Kleurenscherm Ja
 • Accu

  De tijd in uren dat het product gebruikt kan worden voordat het moet worden opgeladen.

  Gebruiksduur 672 uur
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 4.4, iOS 11
 • Sensoren

  Afstandsmeter Ja
  Bewegingssensor Ja
  Calorieënteller Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Slaapmonitor Ja
  Stappenteller Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja