Apple Watch Sport 42mm Stone

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Apple Watch Sport 42mm Stone
Productafbeelding van de Apple Watch Sport 42mm Stone
Productafbeelding van de Apple Watch Sport 42mm Stone
Productafbeelding van de Apple Watch Sport 42mm Stone
Productafbeelding van de Apple Watch Sport 42mm Stone

Klanten zijn blij met:

 • Met hartslagmeter en stappenteller
 • 1.7 inch touchscreen
 • 42mm kast

Uitgebreide specificaties

De Apple Watch Sport 42mm Stone is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Apple Watch Sport 42mm Stone

Apple Watch Sport 42mm Stone

De Apple Watch Sport 42mm Stone is een gadget waarmee jij jezelf klaarstoomt voor de toekomst. Deze smartwatch bezit een hoge concentratie aan baanbrekende technologieën, wat ervoor zorgt dat het een uniek product is. Je kunt je iPhone erg gemakkelijk koppelen aan dit slimme horloge, zodat je hem altijd en overal kunt gebruiken. Alle apps die jij geïnstalleerd hebt op je iPhone kun je openen vanaf je smartwatch. Op deze manier kun je snel en gemakkelijk notificaties bekijken en oproepen beantwoorden. Wanneer je een langer bericht moet typen en dit niet handig vind om op je Apple Watch te doen, kun je je iPhone tevoorschijn halen. De app waarmee je bezig was op je smartwatch wordt meteen geopend wanneer je je telefoon ontgrendelt. Zo kun je gelijk door met je bericht!

Voor elke outfit

De Apple Watch Sport 42mm Stone is een verrijking op elke outfit. Zo kun je hem altijd en overal dragen en tegelijkertijd de show stelen. Het horloge zelf is bijzonder netjes afgewerkt en ziet er erg mooi uit. Hierdoor is het één oogverblindend geheel die je erg graag om je pols wilt hebben. De horlogeband kun je eenvoudig verwisselen, zodat je bij elke outfit je eigen kleur kunt kiezen.

Sport-edition

De Apple Watch Sport is, zoals de naam al zegt, een speciale sport-editie. Deze versie is wel 30% lichter dan de standaard versie, waardoor hij nog geschikter is om te gebruiken bij het sporten. Ook is deze smartwatch uitgerust met een aantal applicaties die jou zullen steunen in de tocht naar een gezonde lifestyle. Zo is de Apple Watch uitgerust met een hartslagmeter en een applicatie die jouw dagelijkse activiteiten bijhoudt. Zo kun je tijdens het sporten snel en gemakkelijk zien hoe ver je bent op je tocht en hoeveel van die reep chocola van gisteravond je al verbrand hebt. Ideaal!

Geschikte telefoons en tablets

De Apple Watch Sport 42mm Stone is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Apple Watch Sport 42mm Stone

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2015-09-09

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat 42mm
  Materiaal band Rubber
  Kleur band Beige
  Verwisselbare band ja
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Roze

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 69 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem watchOS

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 42 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 35.9 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 10.5 mm

  WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

  Wifi 802.11b, 802.11g, 802.11n
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Apple S1
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 8000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype LCD

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.7 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 390x312 pixels
  Vorm scherm Hoekig
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 210 mAh
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Stappenteller Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja