Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Apple Watch Sport 42mm Green

 • 0 sterren
  Nog geen reviews
 • Online:  Niet meer leverbaar

Belangrijkste specificaties

 • 1.7 inch touchscreen
 • Flexibele band van rubber
 • Handige verwisselbare band
 • Draadloos op te laden
 • Met hartslagsensor en stappenteller

Uitgebreide specificaties

De Apple Watch Sport 42mm Green is helaas niet meer leverbaar.

De aanbieding wordt opgehaald. Een ogenblik geduld alsjeblieft.

 • Beschrijving

  Beschrijving

  Uitgebreide beschrijving van de Apple Watch Sport 42mm Green

  Apple Watch Sport 42mm Green

  De Apple Sport Watch 42mm Green is de meest sportieve variant uit de Apple Smart Watch collectie. Apple doet mee aan de smartwatch hype en maakt het mogelijk om haar Watch te gebruiken met een iPhone 5 of hoger. Wanneer de Watch met uw iPhone is verbonden, heeft u via heldere scherm toegang tot vele applicaties op uw iPhone, zonder die te hoeven ontgrendelen. Zo kunt u uw binnenkomende meldingen bekijken of snel even in uw agenda kijken. Wanneer u wel behoefte heeft aan een groter scherm, staat de applicatie waar u mee bezig was al voor u klaar en gaat uw iPhone verder waar uw Watch gebleven was. Daarnaast kan de Apple Watch ook gebruikt worden als afstandsbediening voor de camera van uw iPhone en voor Apple TV en iTunes.

  Design

  De Apple Sport Watch Groen is gemaakt van speciaal geanodiseerd aluminium, wat sterker en lichter is dan traditioneel aluminium. Ook is de Sport Watch daardoor zo’n dertig procent lichter dan de gewone Watch en de Watch Edition. Het display is gemaakt van gehard Ion-X-glas, wat zorgt voor bescherming tegen beschadigingen als krassen. Ook heeft het slimme horloge een stijlvol en minimalistisch design gekregen, net zoals u gewend bent van de iPhones en iPads van Apple. Aan de zijkant bevindt zich een handige draaiknop, waarmee u zaken op het scherm kunt selecteren, kunt inzoomen of scrollen. Zo gaat dit niet ten koste van de schermgrootte. Het Apple sportbandje heeft een handige pinsluiting en is zeer elastisch, waardoor het prettig om uw pols zit. Naast de buitenkant, kunt u ook de volledige interface van het horloge personaliseren.

  Sportieve functies

  Uiteraard mag u van een Sport Watch een aantal sportieve functies verwachten. Dit horloge kan uw persoonlijke trainer bij het sporten worden. Zo is er een Work-out applicatie, waarmee u doelen kunt stellen en trainingsgegevens kunt bijhouden. Ook kan de Sport Watch met de Activiteit-app dagelijks uw hoeveelheid beweging, training en de tijd dat u staat bijhouden. Alles kan worden weergegeven in een handig overzicht, zodat u ook uw vorderingen met de tijd kunt overzien. De Apple Watch kan u zelfs aanmoedigingen geven onderweg of nieuwe doelen helpen stellen. Zo zorgt hij voor extra stimulatie bij het sporten.

 • Specificaties

  Specificaties

  Specificaties van de Apple Watch Sport 42mm Green

  Alle specificaties en eigenschappen van de Apple Watch Sport 42mm Green overzichtelijk op een rij.

  • Algemeen

   De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

   Introductiedatum 2015-03-09

   De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

   Fabrikant-link Bekijk online

   Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

   Garantie 1 jaar

   Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

   Garantietype Carry In
  • Algemene Features

   Materiaal band Rubber
   Kleur band Groen
   Verwisselbare band ja
   Vorm scherm Hoekig
   Trilfunctie Ja

   De kleur van het product.

   Kleur Zilver

   Het totale gewicht gemeten in grammen.

   Gewicht 78 gram

   Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

   Besturingssysteem watchOS

   De taal die wordt ondersteund door het product.

   Taal Nederlands

   De totale hoogte van het product.

   Afmetingen - Hoogte 42 mm

   De totale breedte van het product.

   Afmetingen - Breedte 35,9 mm

   De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

   Afmetingen - Diepte 10,5 mm

   WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

   Wifi 802.11b, 802.11g, 802.11n
  • Multimedia

   Een megapixel is één miljoen pixels. Het aantal megapixels van een camera geeft aan op welke grootte een foto kan worden opgeslagen. Een foto van 8 megapixels is ruim 3200 bij 2400 pixels. Hoe hoger het aantal megapixels, des te meer fotoinformatie opgeslagen wordt, maar ook des te meer opslagruimte het fotobestand in beslag neemt. De nieuwste camera's op smartphones en tablets hebben meestal 8 megapixels of meer.

   Camera achterkant - megapixel Nee

   Een megapixel is één miljoen pixels. Het aantal megapixels van een camera geeft aan op welke grootte een foto kan worden opgeslagen. Een foto van 8 megapixels is ruim 3200 bij 2400 pixels. Hoe hoger het aantal megapixels, des te meer fotoinformatie opgeslagen wordt, maar ook des te meer opslagruimte het fotobestand in beslag neemt. De camera aan de voorkant van het toestel (ook wel de 'selfiecamera' genoemd) heeft meestal minder megapixels dan de camera aan de achterkant, en wordt vaak ook gebruikt bij beeldbellen.

   Camera voorkant - megapixel Nee
  • Connectiviteit

   GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

   GPS Nee

   NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

   NFC Ja

   De versie van Bluetooth die door het toestel wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

   Bluetooth-versie 4.0
  • Processor

   De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

   Processor Apple S1
  • Geheugen

   Het opslaggeheugen stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

   Opslaggeheugen 8 GB

   Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

   Werkgeheugen 512MB
  • Beeldscherm

   Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

   Schermtype LCD

   Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen. Een capacitief touchscreen reageert op aanraking, een resistief touchscreen reageert op druk.

   Touchscreen Ja

   De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

   Beelddiagonaal 1.7 inch

   Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

   Schermresolutie 390x312 pixels
  • Accu

   Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

   Accucapaciteit 210
  • Aansluitingen

   De simkaart is een klein kaartje dat in een mobiele telefoon, tablet of smartwatch gedaan moet worden om te kunnen bellen of internetten. Uw telefoonnummer en abonnement zit gekoppeld aan de simkaart. Er zijn drie types simkaarten: reguliere simkaarten, microsimkaarten en nanosimkaarten.

   Simkaartslot Nee
  • Bediening

   Spraakbesturing Ja
  • Sensoren

   Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

   Accelerometer Ja

   Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

   Hartslagmeter Ja
   Stappenteller Ja

   Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

   Gyroscoop Ja
 • Geschikte telefoons en tablets

  Geschikte telefoons en tablets

 • Reviews

  Reviews

  Reviews & gebruikerservaringen over de Apple Watch Sport 42mm Green

  Er zijn nog geen reviews over de Apple Watch Sport 42mm Green.

 • Video's

  Video's

  Er zijn op dit moment geen video's beschikbaar voor de Apple Watch Sport 42mm Green.

Apple Watch Sport 42mm Green

Apple Watch Sport 42mm Green