Apple Watch Sport 42mm Blue

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Apple Watch Sport 42mm Blue

Klanten zijn blij met:

 • Met hartslagmeter en stappenteller
 • 1.7 inch touchscreen
 • 42mm kast

Uitgebreide specificaties

De Apple Watch Sport 42mm Blue is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Apple Watch Sport 42mm Blue

Apple Watch Sport 42mm Blue

De Apple Watch Sport 42mm Blue is een smartwatch uit de sport collectie van Apple. Deze horloges zijn lichtgewicht, stevig en bedoeld om u te ondersteunen bij het sporten en daarbuiten. Het aluminium kastje en Retina-display zorgen voor een strak design, waarbij u zelf een bandje naar keuze kunt uitzoeken. Doordat het display gemaakt is van gehard Ion-X-glas is het extra stevig en minder vatbaar voor krassen en andere beschadigingen. Aan de zijkant van het horloge bevindt zich een fysieke draaiknop, waarmee u zaken op de smartwatch kunt selecteren, in kunt zoomen of kunt scrollen. Bij notificaties kan deze zilveren Watch een fysiek tikje geven. Dit horloge werkt met de iPhone 5 of hoger en kan ook communiceren met andere Apple Watches, waarnaar u bijvoorbeeld een tekening, korte spraakboodschap of tikje kunt versturen.

Sportieve mogelijkheden

Bij een Sport Watch verwacht u natuurlijk een aantal sportieve mogelijkheden, waaraan Apple zich zeker heeft gehouden. Met de Activiteit-app kunt u een overzicht bijhouden van uw dagelijkse hoeveelheid beweging, oefening en de tijd dat u staat. De Workout-app houdt uw gegevens bij en stelt doelen in, maar geeft u ook onderweg aanmoedigingen. Zo weet u bijvoorbeeld wanneer u halverwege uw fietstocht bent. Het horlogebandje is gemaakt van fluoroelastomeer en valt flexibel om uw pols, waardoor het niet in de weg zal zitten bij het sporten. Dankzij de pinsluiting kan het op elk gewenst formaat worden ingesteld.

Personalisering

Naast het bandje en kastje kunt u ook het display van deze Sport Watch volledig personaliseren. Kies een klokje, achtergrond en applicaties die u op uw startscherm wilt zien. Daarbij heeft u niet alleen keuze uit de vele ontwerpen van Apple, maar kunt u ook een eigen foto instellen als achtergrond. Via de Sport Watch krijgt u notificaties binnen, die zowel visueel als via een fysiek tikje worden aangegeven. Verder heeft u snelle toegang tot vele applicaties, zoals kaarten of uw agenda. Dit slimme horloge kan ook gebruikt worden om op afstand uw iPhone muziek, camera of Apple TV te bedienen.

Geschikte telefoons en tablets

De Apple Watch Sport 42mm Blue is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Apple Watch Sport 42mm Blue

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2015-03-09

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat 42mm
  Materiaal band Rubber
  Kleur band Blauw
  Verwisselbare band ja
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zilver

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 78 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem watchOS

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 42 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 35.9 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 10.5 mm

  WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

  Wifi 802.11b, 802.11g, 802.11n
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Apple S1
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 8000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype LCD

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.7 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 390x312 pixels
  Vorm scherm Hoekig
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 210 mAh
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Stappenteller Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja