Apple Watch Series 1 Sport 42mm Black

5 sterren
10
Fantastisch
4 geverifieerde klantreviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Apple Watch Series 1 Sport 42mm Black
Productafbeelding van de Apple Watch Series 1 Sport 42mm Black
Productafbeelding van de Apple Watch Series 1 Sport 42mm Black
Productafbeelding van de Apple Watch Series 1 Sport 42mm Black
Productafbeelding van de Apple Watch Series 1 Sport 42mm Black

Klanten zijn blij met:

 • 18 uur gebruiksplezier
 • Met hartslagmeter en stappenteller
 • 1.7 inch touchscreen
 • 42mm kast

Uitgebreide specificaties

De Apple Watch Series 1 Sport 42mm Black is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Apple Watch Series 1 Sport 42mm Black

Apple Watch Sport 42mm Black

De Apple Watch Series 1 Sport Black 42 mm is het grootste horloge uit de Apple Sport collectie. Dit slimme horloge is een handige aanvulling op uw iPhone 5 of hoger en ziet er ook nog eens prachtig uit. Dankzij het ontwerp met een Retina-display van gehard Ion-X-glas en speciaal aluminium is deze Watch licht en sterk tegelijk. Het flexibele bandje past bij een actief leven en heeft een verstelbare pinsluiting. Bijzonder is dat dit horloge niet alleen visuele meldingen kan geven, maar ook een fysiek tikje kan geven. Zo wordt u letterlijk op de pols getikt bij bijvoorbeeld een binnenkomend bericht.

Snel en overzichtelijk

Een handige functie is “Snelle blik” waarmee u snel de belangrijkste informatie uit alle applicaties kunt bekijken. U kunt vanaf uw Smart Watch reageren op meldingen, maar u kunt er ook voor kiezen om verder te gaan op uw iPhone. Wanneer u die ontgrendelt, staat de applicatie waar u op uw horloge mee bezig was al voor u klaar. Daarnaast kunt u de Apple Smart Watch gebruiken als afstandsbediening voor de iPhone camera, muziek, Apple TV en iTunes. Dit horloge kan zowel via het touchscreen bediend worden, als via het draaiwiel aan de zijkant, waarmee u kunt scrollen, inzoomen en selecteren.

Personalisering

Een leuke functie van deze Apple Watch is dat u het horloge volledig kunt personaliseren. Uiteraard begint dit bij het kiezen van een bandje en kastje, maar ook wat betreft het beeldscherm zijn persoonlijke keuzes mogelijk. Zo kunt u een eigen achtergrond, klokje en andere elementen voor het startscherm kiezen. Doordat de tijd synchroniseert met wereldsatellieten wordt deze altijd exact weergegeven en automatisch aangepast bij het reizen naar een andere tijdzone. Ook op andere vlakken heeft Apple gezorgd voor een persoonlijke touch. Zo zijn er handige applicaties voor het bijhouden van uw gezondheidsgegevens. De Apple Watch Sport kan informatie verzamelen over uw hartslag en fysieke activiteiten en deze weergeven in een handig overzicht. Door tijdens het sporten herinneringen en doelen weer te geven, wordt u gestimuleerd om uzelf steeds weer te verbeteren! De Apple Watch is compatibel met de iPhone 5 of hoger.

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores van de Apple Watch Series 1 Sport 42mm Black:

10
4 geverifieerde reviews
5 sterren
Fantastisch
 • Scherm: 10
 • Batterijduur: 10
 • Prijs-kwaliteit: 10
 • Design: 10
 • Functionaliteiten: 10

Alle reviews

Geschikte telefoons en tablets

De Apple Watch Series 1 Sport 42mm Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Apple Watch Series 1 Sport 42mm Black

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2015-03-09

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat 42mm
  Horlogeband - Sluiting Klassiek (gespsluiting)
  Horlogeband - Type Standaard

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Spatdicht (IP-x3)
  Materiaal band Rubber
  Kleur band Zwart
  Verwisselbare band ja
  Trilfunctie Ja
  Materiaal Aluminium

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 78 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem watchOS

  De versie van het besturingssysteem op het moment dat het toestel voor het eerst op de markt komt. Na verloop van tijd is het mogelijk dat er nieuwere versie zijn uitgebracht. Deze nieuwe versies kunnen voorgeinstalleerd zijn op het toestel.

  Besturingssysteem versie 4

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 42 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 35.9 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 10.5 mm

  WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

  Wifi 802.11b, 802.11g, 802.11n
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Apple S1
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 8000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype LCD

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.7 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 390x312 pixels
  Vorm scherm Hoekig
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 210 mAh

  De tijd in uren dat het product gebruikt kan worden voordat het moet worden opgeladen.

  Gebruiksduur 18 uur
 • Aansluitingen

  Dit geeft aan welke connector de kabel heeft. Bij een vaste kabel aan een product is dit de enige connector.

  Aansluiting 1 Productspecifiek

  Dit geeft aan welke connector de kabel heeft.

  Aansluiting 2 USB A
  Inclusief laadkabel Losse kabel
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf iOS 8.0, iOS 8.1, iOS 8.2, iOS 9.0, iOS 10, iOS 11, iOS 12
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Stappenteller Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja

Outletproducten van de Apple Watch Series 1 Sport 42mm Black

Productafbeelding van de Apple Watch Series 1 Sport 42mm Black
Conditie: Goed
 • Meerdere lichte gebruikerssporen
 • 100% functionerend
 • 2 jaar garantie

Nieuwprijs: 325,95

228,69

Morgen gratis in huis