Apple Watch Sport 38mm White

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Apple Watch Sport 38mm White

Klanten zijn blij met:

 • Met hartslagmeter en stappenteller
 • 1.5 inch touchscreen
 • 38mm kast

Uitgebreide specificaties

De Apple Watch Sport 38mm White is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Apple Watch Sport 38mm White

Apple Watch Sport 38mm White

De Apple Watch Sport 38mm White komt uit de sport collectie van Apple Watches. Apple doet niet alleen mee aan de smartwatch hype, maar zorgt ook nog eens voor ontelbaar veel mogelijkheden. In de sportcollectie zijn de kastjes gemaakt van geanodiseerd aluminium, wat deze horloges zo’n dertig procent lichter maakt dan de andere collecties. Het Retina-display van gehard Ion-X-glas is sterker dan gewoon glas en beschermt uw Apple Watch Sport tegen krassen en andere beschadigingen. Deze 38mm variant is het kleinste kastje dat Apple aanbiedt en daarom zeer geschikt voor kleinere polsen. Het bandje met pinsluiting kan afgesteld worden in verschillende formaten en is gemaakt van soepel fluoroelastomeer, dat prettig aanvoelt.

Gezondheid en andere functies

De Watch Sport biedt uiteraard vele mogelijkheden omtrent gezondheid en is ook nog eens een partner bij het sporten. Zo kan hij een overzicht bijhouden van uw fysieke activiteiten en de frequentie ervan. Door synchronisatie met satellieten geeft de Apple Watch de tijd zeer precies weer en past hij zich automatisch aan bij het reizen naar een andere tijdzone. Bij het binnenkomen van een notificatie geeft de Watch niet alleen een visuele melding, maar ook een fysiek tikje. Zo mist u nooit meer een binnenkomende melding. Apple heeft het slimme horloge voorzien van een klassieke draaiknop, waarmee u de watch kunt bedienen zonder het overzicht over het display te verliezen. Zo kunt u dingen op het beeldscherm selecteren, inzoomen of door applicaties scrollen met behulp van de draaiknop.

Gepersonaliseerde interface

Niet alleen kunt u kiezen uit vele soorten bandjes en kastjes, ook de interface heeft vele mogelijkheden. Apple heeft ervoor gezorgd dat u alles tot in detail kunt personaliseren. Zo kunt u kleuren, ontwerpen en extra functies kiezen. De mogelijkheden lopen uiteen van een eenvoudige klok tot digitale klok tot een foto als achtergrond. Via de watch heeft u toegang tot vele applicaties op uw iPhone. De Apple Sport Watch kan gebruikt worden in combinatie met een iPhone 5 of hoger met iOS 8 of hoger.

Geschikte telefoons en tablets

De Apple Watch Sport 38mm White is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Apple Watch Sport 38mm White

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2015-03-09

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat 38mm
  Materiaal band Rubber
  Kleur band Wit
  Verwisselbare band ja
  Trilfunctie Ja
  Materiaal Aluminium

  De kleur van het product.

  Kleur Zilver

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 69 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem watchOS

  De versie van het besturingssysteem op het moment dat het toestel voor het eerst op de markt komt. Na verloop van tijd is het mogelijk dat er nieuwere versie zijn uitgebracht. Deze nieuwe versies kunnen voorgeinstalleerd zijn op het toestel.

  Besturingssysteem versie 0.001

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 38.6 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 33.3 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 10.5 mm

  WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

  Wifi 802.11b, 802.11g, 802.11n
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Apple S1
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 8000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype LCD

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.5 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 340x272 pixels
  Vorm scherm Hoekig
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 210 mAh
 • Aansluitingen

  Dit geeft aan welke connector de kabel heeft. Bij een vaste kabel aan een product is dit de enige connector.

  Aansluiting 1 Merkspecifiek
  Inclusief laadkabel Losse kabel
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Stappenteller Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja