Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Apple Watch Sport 38mm Pink

 • 0 sterren
  Nog geen reviews
 • Online:  Niet meer leverbaar

Belangrijkste specificaties

 • 1.5 inch touchscreen
 • Flexibele band van rubber
 • Handige verwisselbare band
 • Draadloos op te laden
 • Met hartslagsensor en stappenteller

Uitgebreide specificaties

De Apple Watch Sport 38mm Pink is helaas niet meer leverbaar.

De aanbieding wordt opgehaald. Een ogenblik geduld alsjeblieft.

 • Beschrijving

  Beschrijving

  Uitgebreide beschrijving van de Apple Watch Sport 38mm Pink

  Apple Watch Sport 38mm Pink

  De Apple Watch Sport Pink 38 mm is een zeer multifunctionele en sportieve smartwatch. Dit horloge komt uit de Sport collectie van de Apple watches. Daarbij heeft Apple ervoor gezorgd dat het kastje maar liefst 30 procent lichter is vergeleken met de andere varianten en deswege nog minder voelbaar bij het sporten. Ook het bandje met handige pinsluiting is zeer flexibel en voelt prettig aan op uw huid. Het zilveren kastje heeft een display van gehard Ion-X-glas, wat zorgt voor bescherming tegen krassen. Zoals u van Apple gewend heeft ook deze smartwatch een strak ontwerp. Aan de zijkant bevindt zich een draaiknop, waarmee zaken op het beeldscherm geselecteerd of vergroot kunnen worden en waarmee u kunt scrollen. Apple heeft bij deze smartwatch een speciale magneetoplader ontworpen, die naadloos aansluit op de achterkant van het horloge.

  Multifunctioneel

  Deze roze Apple Watch heeft ontelbaar veel mogelijkheden. Vanuit een speciaal ontworpen startscherm heeft u toegang tot de applicaties op uw iPhone en kunt u natuurlijk meldingen bekijken. Zo kunt u snel reageren op inkomende oproepen of berichten en wanneer u een langer bericht wilt typen, kunt u verder gaan op uw iPhone. Zodra u die ontgrendelt kunt u meteen aan de slag, want de smartwatch heeft er al voor gezorgd dat de juiste applicatie voor u wordt geopend. Het beginscherm met klokje kunt u verder volledig personaliseren. U kunt zelf een ontwerp kiezen of een eigen foto en daarnaast speciale functies zoals het weer toevoegen.

  Nieuwe manieren van communicatie

  met de Apple Watch Sport Pink kunt op bijzondere manieren communiceren met college Apple Watch gebruikers. Zo kunt u een tekening, korte spraakboodschap, hartslag of zelf een fysiek tikje naar anderen versturen. Ook bij notificaties kan dit horloge u een fysiek tikje geven. Daarnaast bevinden zich aan de achterkant verschillende sensoren, die uw hartslag en bewegingen kunnen bijhouden. De Activiteit-app houdt bijvoorbeeld bij hoe veel u beweegt, traint en staat op een dag. Tijdens work-outs kan de Apple Watch afstanden of calorieën voor u bijhouden en daarbij aanmoedigingen geven of een melding wanneer u halverwege bent. Zo wordt u op een persoonlijke manier ondersteund bij het sporten! Deze Watch kan gebruikt worden met een iPhone 5 of hoger.

 • Specificaties

  Specificaties

  Specificaties van de Apple Watch Sport 38mm Pink

  Alle specificaties en eigenschappen van de Apple Watch Sport 38mm Pink overzichtelijk op een rij.

  • Algemeen

   De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

   Introductiedatum 2015-03-09

   De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

   Fabrikant-link Bekijk online

   Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

   Garantie 1 jaar

   Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

   Garantietype Carry In
  • Algemene Features

   Materiaal band Rubber
   Kleur band Roze
   Verwisselbare band ja
   Vorm scherm Hoekig
   Trilfunctie Ja

   De kleur van het product.

   Kleur Zilver

   Het totale gewicht gemeten in grammen.

   Gewicht 69 gram

   Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

   Besturingssysteem watchOS

   De taal die wordt ondersteund door het product.

   Taal Nederlands

   De totale hoogte van het product.

   Afmetingen - Hoogte 38,6 mm

   De totale breedte van het product.

   Afmetingen - Breedte 33,3 mm

   De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

   Afmetingen - Diepte 10,5 mm

   WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

   Wifi 802.11b, 802.11g, 802.11n
  • Multimedia

   Een megapixel is één miljoen pixels. Het aantal megapixels van een camera geeft aan op welke grootte een foto kan worden opgeslagen. Een foto van 8 megapixels is ruim 3200 bij 2400 pixels. Hoe hoger het aantal megapixels, des te meer fotoinformatie opgeslagen wordt, maar ook des te meer opslagruimte het fotobestand in beslag neemt. De nieuwste camera's op smartphones en tablets hebben meestal 8 megapixels of meer.

   Camera achterkant - megapixel Nee

   Een megapixel is één miljoen pixels. Het aantal megapixels van een camera geeft aan op welke grootte een foto kan worden opgeslagen. Een foto van 8 megapixels is ruim 3200 bij 2400 pixels. Hoe hoger het aantal megapixels, des te meer fotoinformatie opgeslagen wordt, maar ook des te meer opslagruimte het fotobestand in beslag neemt. De camera aan de voorkant van het toestel (ook wel de 'selfiecamera' genoemd) heeft meestal minder megapixels dan de camera aan de achterkant, en wordt vaak ook gebruikt bij beeldbellen.

   Camera voorkant - megapixel Nee
  • Connectiviteit

   GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

   GPS Nee

   NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

   NFC Ja

   De versie van Bluetooth die door het toestel wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

   Bluetooth-versie 4.0
  • Processor

   De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

   Processor Apple S1
  • Geheugen

   Het opslaggeheugen stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

   Opslaggeheugen 8 GB

   Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

   Werkgeheugen 512MB
  • Beeldscherm

   Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

   Schermtype LCD

   Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen. Een capacitief touchscreen reageert op aanraking, een resistief touchscreen reageert op druk.

   Touchscreen Ja

   De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

   Beelddiagonaal 1.5 inch

   Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

   Schermresolutie 340x272 pixels
  • Accu

   Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

   Accucapaciteit 210
  • Aansluitingen

   De simkaart is een klein kaartje dat in een mobiele telefoon, tablet of smartwatch gedaan moet worden om te kunnen bellen of internetten. Uw telefoonnummer en abonnement zit gekoppeld aan de simkaart. Er zijn drie types simkaarten: reguliere simkaarten, microsimkaarten en nanosimkaarten.

   Simkaartslot Nee
  • Bediening

   Spraakbesturing Ja
  • Sensoren

   Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

   Accelerometer Ja

   Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

   Hartslagmeter Ja
   Stappenteller Ja

   Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

   Gyroscoop Ja
 • Geschikte telefoons en tablets

  Geschikte telefoons en tablets

 • Reviews

  Reviews

  Reviews & gebruikerservaringen over de Apple Watch Sport 38mm Pink

  Er zijn nog geen reviews over de Apple Watch Sport 38mm Pink.

 • Video's

  Video's

  Er zijn op dit moment geen video's beschikbaar voor de Apple Watch Sport 38mm Pink.

Apple Watch Sport 38mm Pink

Apple Watch Sport 38mm Pink