Apple Watch Sport 38mm Pink

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Apple Watch Sport 38mm Pink

Klanten zijn blij met:

 • Met hartslagmeter en stappenteller
 • 1.5 inch touchscreen
 • 38mm kast

Uitgebreide specificaties

De Apple Watch Sport 38mm Pink is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Apple Watch Sport 38mm Pink

Apple Watch Sport 38mm Pink

De Apple Watch Sport Pink 38 mm is een zeer multifunctionele en sportieve smartwatch. Dit horloge komt uit de Sport collectie van de Apple watches. Daarbij heeft Apple ervoor gezorgd dat het kastje maar liefst 30 procent lichter is vergeleken met de andere varianten en deswege nog minder voelbaar bij het sporten. Ook het bandje met handige pinsluiting is zeer flexibel en voelt prettig aan op uw huid. Het zilveren kastje heeft een display van gehard Ion-X-glas, wat zorgt voor bescherming tegen krassen. Zoals u van Apple gewend heeft ook deze smartwatch een strak ontwerp. Aan de zijkant bevindt zich een draaiknop, waarmee zaken op het beeldscherm geselecteerd of vergroot kunnen worden en waarmee u kunt scrollen. Apple heeft bij deze smartwatch een speciale magneetoplader ontworpen, die naadloos aansluit op de achterkant van het horloge.

Multifunctioneel

Deze roze Apple Watch heeft ontelbaar veel mogelijkheden. Vanuit een speciaal ontworpen startscherm heeft u toegang tot de applicaties op uw iPhone en kunt u natuurlijk meldingen bekijken. Zo kunt u snel reageren op inkomende oproepen of berichten en wanneer u een langer bericht wilt typen, kunt u verder gaan op uw iPhone. Zodra u die ontgrendelt kunt u meteen aan de slag, want de smartwatch heeft er al voor gezorgd dat de juiste applicatie voor u wordt geopend. Het beginscherm met klokje kunt u verder volledig personaliseren. U kunt zelf een ontwerp kiezen of een eigen foto en daarnaast speciale functies zoals het weer toevoegen.

Nieuwe manieren van communicatie

met de Apple Watch Sport Pink kunt op bijzondere manieren communiceren met college Apple Watch gebruikers. Zo kunt u een tekening, korte spraakboodschap, hartslag of zelf een fysiek tikje naar anderen versturen. Ook bij notificaties kan dit horloge u een fysiek tikje geven. Daarnaast bevinden zich aan de achterkant verschillende sensoren, die uw hartslag en bewegingen kunnen bijhouden. De Activiteit-app houdt bijvoorbeeld bij hoe veel u beweegt, traint en staat op een dag. Tijdens work-outs kan de Apple Watch afstanden of calorieën voor u bijhouden en daarbij aanmoedigingen geven of een melding wanneer u halverwege bent. Zo wordt u op een persoonlijke manier ondersteund bij het sporten! Deze Watch kan gebruikt worden met een iPhone 5 of hoger.

Geschikte telefoons en tablets

De Apple Watch Sport 38mm Pink is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Apple Watch Sport 38mm Pink

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2015-03-09

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat 38mm
  Materiaal band Rubber
  Kleur band Roze
  Verwisselbare band ja
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zilver

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 69 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem watchOS

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 38.6 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 33.3 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 10.5 mm

  WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

  Wifi 802.11b, 802.11g, 802.11n
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Apple S1
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 8000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype LCD

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.5 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 340x272 pixels
  Vorm scherm Hoekig
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 210 mAh
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Stappenteller Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja