Apple Watch Sport 38mm Orange

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Apple Watch Sport 38mm Orange
Productafbeelding van de Apple Watch Sport 38mm Orange
Productafbeelding van de Apple Watch Sport 38mm Orange
Productafbeelding van de Apple Watch Sport 38mm Orange
Productafbeelding van de Apple Watch Sport 38mm Orange

Klanten zijn blij met:

 • Met hartslagmeter en stappenteller
 • 1.5 inch touchscreen
 • 38mm kast

Uitgebreide specificaties

De Apple Watch Sport 38mm Orange is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Apple Watch Sport 38mm Orange

Apple Watch Sport 38mm Orange

De Apple Watch Sport 38mm Orange is een stap richting de toekomst van de mobiele communicatie. Deze smartwatch komt uit de Sport-serie van de Apple Watch, wat betekent dat dit horloge nog geschikter is voor het gebruik bij het sporten. Dit komt terug in het gewicht, wat wel 30 procent lichter is dan de normale uitvoering. Hierdoor heb je geen last van het horloge tijdens het sporten en kun je gebruikmaken van alle waanzinnige functies die jouw sportieve leven een stuk eenvoudiger zullen maken. Zo kun je je hartslag bijhouden, wat toegang geeft tot allerlei handige informatie over jouw fysieke gesteldheid. Ook is het horloge uitgerust met een activiteitenapp, zodat je altijd op de hoogte wordt gehouden van je dagelijkse activiteiten.

Trots op je smartwatch

Zoals we gewend zijn van Apple, heeft de Apple Watch Sport 38mm een oogverblindend uiterlijk. Met de vrolijke oranje kleur van het horloge is deze Apple Watch een aanwinst op elke outfit. Je kunt heel eenvoudig de band verwisselen, zodat je in de kleur van het bandje ook nog kunt variëren. Deze band is zeer flexibel en heeft een eenvoudige pinsluiting, waardoor hij bijzonder comfortabel om je pols zit.

Multifunctioneel

Met de Apple Watch Sport ben je lid van de toekomst. Deze baanbrekende functionaliteit is een voorproefje van de dingen die de hedendaagse technologie voor ons in het verschiet hebben liggen. Je hebt met de Apple Watch toegang tot alle applicaties op je iPhone, zodat je snel en gemakkelijk op berichten kan reageren of inkomende oproepen kunt beantwoorden. Als je een langer bericht wilt typen kun je gemakkelijk overschakelen naar je iPhone. Wanneer je deze ontgrendeld wordt de applicatie die je gebruikte op je smartwatch meteen geopend. Dit is een van vele handige functies die jouw leven een stuk gemakkelijker en leuker gaan maken!

Geschikte telefoons en tablets

De Apple Watch Sport 38mm Orange is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Apple Watch Sport 38mm Orange

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2015-03-09

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat 38mm
  Materiaal band Rubber
  Kleur band Oranje
  Verwisselbare band ja
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zilver

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 69 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem watchOS

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 38.6 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 33.3 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 10.5 mm

  WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

  Wifi 802.11b, 802.11g, 802.11n
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Apple S1
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 8000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype LCD

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.5 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 340x272 pixels
  Vorm scherm Hoekig
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 210 mAh
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Stappenteller Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja