Apple Watch Series 1 Sport 38mm Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Apple Watch Series 1 Sport 38mm Black
Productafbeelding van de Apple Watch Series 1 Sport 38mm Black
Productafbeelding van de Apple Watch Series 1 Sport 38mm Black
Productafbeelding van de Apple Watch Series 1 Sport 38mm Black
Productafbeelding van de Apple Watch Series 1 Sport 38mm Black

Klanten zijn blij met:

 • 18 uur gebruiksplezier
 • Met hartslagmeter en stappenteller
 • Waterdichte smartwatch (Spatdicht (IP-x3))
 • 1.5 inch touchscreen

Uitgebreide specificaties

De Apple Watch Series 1 Sport 38mm Black is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Apple Watch Series 1 Sport 38mm Black

Apple Watch Sport 38mm Black

Begin 2015 introduceert ook Apple haar smartwatches. De Apple Watch Series 1 Sport Black 38 mm komt uit de Apple Sport collectie, die het lichtste is van de drie collecties door de behuizing van speciaal lichtgewicht aluminium. Naast het zelf uitkiezen van een bandje en kastje kunt u de Watch zelf ook volledig personaliseren. U kunt het startscherm zelf ontwerpen en een digitale klok, achtergrond en extra functies kiezen. Daarbij heeft u keuze uit vele ontwerpen van Apple, maar ook uit uw eigen foto’s. Het Retina-display van gehard Ion-X-glas is niet alleen extra stevig, maar ook prachtig helder.

Combinatie met iPhone

Deze Apple Sport Watch kan u ondersteunen bij alles wat u met uw iPhone doet. Handig is natuurlijk dat u meldingen meteen op het scherm van uw horloge ziet, zonder uw iPhone uit uw zak of tas te hoeven halen. U kunt er voor kiezen om direct vanaf het horloge te reageren of juist verder gaan op uw iPhone, die meteen de goede applicatie zal openen. Zo vormen deze Smart Watch en uw iPhone een handige aanvulling op elkaar. Ook is het mogelijk om het horloge als afstandsbediening te gebruiken en zo de camera van uw iPhone te bedienen of uw Apple TV en iTunes.

Ontelbaar veel mogelijkheden

Naast een touchscreen heeft deze Watch Sport aan de zijkant een handig draaiwiel. Dit kan gebruikt worden om zaken op het display te selecteren, in te zoomen of te scrollen. Zo behoudt u meer overzicht op het scherm zelf. De “Snelle blik” zorgt voor een overzicht van de informatie die u belangrijk vindt en waar u snel doorheen kunt scrollen. Het horloge beschikt onder andere over een hartslagmeter en versnellingsmeter om informatie over uw fysieke activiteiten te kunnen verzamelen. Met de Activiteit-app, Workout-app en GPS van uw iPhone kan dit sportieve horloge u ondersteunen bij het sporten en daarover gegevens bijhouden. Zo krijgt u een overzicht van uw activiteiten en kunt u nieuwe doelen stellen, waarbij de Watch u zal aanmoedigen.

Geschikte telefoons en tablets

De Apple Watch Series 1 Sport 38mm Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Apple Watch Series 1 Sport 38mm Black

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2015-03-09

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat 38mm
  Horlogeband - Sluiting Klassiek (gespsluiting)
  Horlogeband - Type Standaard

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Spatdicht (IP-x3)
  Materiaal band Rubber
  Kleur band Zwart
  Verwisselbare band ja
  Trilfunctie Ja
  Materiaal Aluminium

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 69 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem watchOS

  De versie van het besturingssysteem op het moment dat het toestel voor het eerst op de markt komt. Na verloop van tijd is het mogelijk dat er nieuwere versie zijn uitgebracht. Deze nieuwe versies kunnen voorgeinstalleerd zijn op het toestel.

  Besturingssysteem versie 4

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 38.6 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 33.3 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 10.5 mm

  WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

  Wifi 802.11b, 802.11g, 802.11n
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Apple S1
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 8000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype LCD

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.5 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 340x272 pixels
  Vorm scherm Hoekig
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 210 mAh

  De tijd in uren dat het product gebruikt kan worden voordat het moet worden opgeladen.

  Gebruiksduur 18 uur
 • Aansluitingen

  Dit geeft aan welke connector de kabel heeft. Bij een vaste kabel aan een product is dit de enige connector.

  Aansluiting 1 Productspecifiek

  Dit geeft aan welke connector de kabel heeft.

  Aansluiting 2 USB A
  Inclusief laadkabel Losse kabel
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf iOS 8.0, iOS 8.1, iOS 8.2, iOS 9.0, iOS 10, iOS 11, iOS 12
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Stappenteller Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja