Apple Watch Series 4 Sport 44mm Silver Aluminium (White Silicone Strap)

Nog geen reviews
Online: 2-4 werkdagen
Winkels: 2-4 werkdagen
Productafbeelding van de Apple Watch Series 4 Sport 44mm Silver Aluminium (White Silicone Strap)
Productafbeelding van de Apple Watch Series 4 Sport 44mm Silver Aluminium (White Silicone Strap)

Klanten zijn blij met:

 • Flexibele band van siliconen
 • Handige verwisselbare band
 • Draadloos op te laden
 • Met hartslagsensor en stappenteller

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

adviesprijs 459,00

404,95

2-4 werkdagen

Geen zorgen - je kunt gratis retourneren binnen 31 dagen

Beschrijving van de Apple Watch Series 4 Sport 44mm Silver Aluminium (White Silicone Strap)

Apple Watch Series 4 Sport 44mm Silver Aluminium (White Silicone Strap)

Deze Apple Watch Series 4 44mm Aluminium met witte band is aangekondigd op 12 september 2018, op een evenement, waar ook de nieuwe iPhones van dat jaar werden gepresenteerd. Deze nieuwe smartwatch werkt daar uiteraard perfect mee, maar werkt ook vlekkeloos met oudere smartphones van de Amerikaanse fabrikant die op iOS draaien. Het horloge wordt standaard geleverd met WatchOS 5, dat in juni van dat jaar al werd aangekondigd.

Groter scherm met hogere resolutie

Apple heeft het voor elkaar gekregen om in deze Apple Watch Series 4 Sport 44mm Silver Aluminium (White Silicone Strap) een 30% groter scherm te kunnen verwerken, terwijl de horlogekast nagenoeg even groot is gebleven als zijn voorganger. Ook heeft de resolutie een kleine upgrade gekregen en heeft nu een resolutie van 480x404 pixels. Daardoor kan er meer informatie worden getoond en ziet alles er net wat scherper uit. Het display wordt gebruikt om tekst weer te geven van ontvangen berichten en notificaties, je kunt je watchfaces hierop zien, maar ook informatie zoals die van de agenda, gezondheid of de menu’s. De behuizing is nog steeds water- en stofdicht, zodat je het apparaat kunt blijven gebruiken tijdens het sporten of juist even af kunt spoelen onder de kraan.

Alles voor de gezondheid

Deze smartwatch Series 4 Sport van Apple kan weer uitermate goed gebruikt worden om je gezondheid bij te houden dankzij de krachtige S4-processor. Zo is er een GPS-sensor aanwezig om je routes die je aflegt bij te houden, handig tijdens het wandelen, hardlopen of fietsen. Ook kun je je hartslag bijhouden, evenals het aantal gezette stappen of hoe je geslapen hebt. Apple heeft dat alles ook nog weten te verwerken in een behuizing die iets dunner is dan zijn voorganger. Ook de Digital Crown-knop is nog steeds aanwezig aan de rechterkant van het apparaat, welke je gebruikt om door de menu’s en instellingen te navigeren.

 

Te gebruiken met: iPhones met iOS 10 vanaf de iPhone 5.

Geschikte telefoons en tablets

De Apple Watch Series 4 Sport 44mm Silver Aluminium (White Silicone Strap) is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Apple Watch Series 4 Sport 44mm Silver Aluminium (White Silicone Strap)

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2018-09-12

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Horlogeband - Sluiting Klassiek (gespsluiting)
  Horlogeband - Type Standaard
  Informatie weergave Berichten verzenden, Caller ID, Notificaties, Ontvangen berichten, Oproepen accepteren / weigeren

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Dompeldicht (IP-x7)
  Geschikt voor activiteiten Fietsen, Hardlopen, Outdoor, Wandelen, Zwemmen
  Materiaal band Siliconen
  Kleur band Wit
  Verwisselbare band ja
  Materiaal Aluminium
  Wekker Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zilver

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 37 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem watchOS

  De versie van het besturingssysteem op het moment dat het toestel voor het eerst op de markt komt. Na verloop van tijd is het mogelijk dat er nieuwere versie zijn uitgebracht. Deze nieuwe versies kunnen voorgeinstalleerd zijn op het toestel.

  Besturingssysteem versie 5.0

  De taal die wordt ondersteund door het product.

  Taal Nederlands

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 44 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 38 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 10.7 mm

  WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

  Wifi 802.11b, 802.11g, 802.11n
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 5.0
  Belfunctie type Via smartphone
  Contactloos betalen - Dienst Apple Pay

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Apple S4

  Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

  Aantal processorcores Dual-core
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 16000 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype OLED

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 480x404 pixels
  Vorm scherm Hoekig
 • Accu

  Met draadloos opladen ligt het product op een oplaadplaat. Door het magnetische veld wordt stroom overgebracht tussen het product en de draadloze oplader. Je hoeft dus geen kabels meer te gebruiken om het product op te laden.

  Draadloos laden Ja

  De tijd in uren dat het product gebruikt kan worden voordat het moet worden opgeladen.

  Gebruiksduur 18 uur
 • Aansluitingen

  Dit geeft aan welke connector de kabel heeft. Bij een vaste kabel aan een product is dit de enige connector.

  Aansluiting 1 Productspecifiek

  Dit geeft aan welke connector de kabel heeft.

  Aansluiting 2 USB A
  Inclusief laadkabel Losse kabel
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf iOS 12
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een barometer is een meetinstrument in het product. Met een barometer is het mogelijk om de luchtdruk te meten, aan de hand daarvan kan het weer voorspeld worden.

  Barometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Stappenteller Ja

  Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.

  Digitaal kompas Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja