Apple Watch Series 4 Sport 44mm Grey Aluminium (Black Woven Nylon Strap)

5 sterren
10
Fantastisch
1 geverifieerde klantreview

Tijdelijk niet leverbaar

Productafbeelding van de Apple Watch Series 4 Sport 44mm Grey Aluminium (Black Woven Nylon Strap)
Productafbeelding van de Apple Watch Series 4 Sport 44mm Grey Aluminium (Black Woven Nylon Strap)

Klanten zijn blij met:

 • Flexibele band van nylon
 • Handige verwisselbare band
 • Draadloos op te laden
 • Met hartslagsensor en stappenteller

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

adviesprijs 459,00

454,95

Tijdelijk niet leverbaar

We kunnen de Apple Watch Series 4 Sport 44mm Grey Aluminium (Black Woven Nylon Strap) tijdelijk niet leveren. Onze klantenservice weet niet wanneer dit product wel weer leverbaar wordt. We raden je aan een andere keuze te maken.

Beschrijving van de Apple Watch Series 4 Sport 44mm Grey Aluminium (Black Woven Nylon Strap)

Apple Watch Series 4 Sport 44mm Grey Aluminium (Black Woven Nylon Strap)

Naast de nieuwe iPhones van 2018 heeft Apple tijdens datzelfde evenement ook de Watch Series 4 gepresenteerd, waaronder deze Apple Watch Series 4 Sport 44mm Grey Aluminium. De slimme horloge is volgestopt met de nieuwste snufjes, zoals de snellere S4-processor en de vernieuwde Digital Crown. Het scherm is groter en het design nóg strakker. Deze variant is bovendien voorzien van een stijlvolle geweven band. Casual maar ook erg geschikt voor tijdens het sporten!

Strak, klassiek en intuïtief design

Zoals we van Apple gewend zijn is het design van deze handige horloge om je vingers bij af te likken. De randen zijn nog mooier afgerond het het OLED-display is 30% groter, terwijl de klokkenkast even groot gebleven is. Aan de zijkant werkt de Digital Crown, oftewel de fysieke knop, nog beter om door de menu’s te navigeren. De 44 millimeter grote behuizing is nog steeds water- en stofdicht, zodat je het apparaat kunt blijven gebruiken tijdens het sporten of juist even af kunt spoelen onder de kraan.

Jouw gezondheid centraal

Bij Apple staat jouw gezondheid hoog in het vaandel. De techgigant heeft deze wearable volgestopt met sensoren om je activiteit en ritmes bij te houden. Zo houdt de smartwatch je slaapritme bij, worden je stappen geteld en kan de hartslagsensor je hartslag meten. Ideaal tijdens een goede hardloopsessie of workout in de sportschool! Naast het bijhouden van jouw activiteit en gezondheid kun je de horloge natuurlijk ook gewoon gebruiken voor het aflezen van binnenkomende berichten, het weer of de tijd!

Te gebruiken met: iPhones met iOS 10 vanaf de iPhone 5.

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores van de Apple Watch Series 4 Sport 44mm Grey Aluminium (Black Woven Nylon Strap):

10
1 geverifieerde review
5 sterren
Fantastisch
 • Scherm: 10
 • Batterijduur: 10
 • Prijs/kwaliteit: 10
 • Design: 10
 • Functionaliteiten: 10

Alle reviews

Geschikte telefoons en tablets

De Apple Watch Series 4 Sport 44mm Grey Aluminium (Black Woven Nylon Strap) is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Apple Watch Series 4 Sport 44mm Grey Aluminium (Black Woven Nylon Strap)

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieŽl aankondigt.

  Introductiedatum 2018-09-12

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Dompeldicht (IP-x7)
  Materiaal band Nylon
  Kleur band Zwart
  Verwisselbare band ja

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 37 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem watchOS

  De versie van het besturingssysteem op het moment dat het toestel voor het eerst op de markt komt. Na verloop van tijd is het mogelijk dat er nieuwere versie zijn uitgebracht. Deze nieuwe versies kunnen voorgeinstalleerd zijn op het toestel.

  Besturingssysteem versie 5.0

  De taal die wordt ondersteund door het product.

  Taal Nederlands

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 44 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 38 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 10.7 mm

  WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

  Wifi 802.11b, 802.11g, 802.11n
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Versie 5.0

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 5.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Apple S4

  Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

  Aantal processorcores Dual-core
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 16000 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype OLED

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 480x404 pixels
  Vorm scherm Hoekig
 • Accu

  Met draadloos opladen ligt het product op een oplaadplaat. Door het magnetische veld wordt stroom overgebracht tussen het product en de draadloze oplader. Je hoeft dus geen kabels meer te gebruiken om het product op te laden.

  Draadloos laden Ja
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een barometer is een meetinstrument in het product. Met een barometer is het mogelijk om de luchtdruk te meten, aan de hand daarvan kan het weer voorspeld worden.

  Barometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Stappenteller Ja

  Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.

  Digitaal kompas Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop 3 assen