Apple Watch Series 4 Sport 40mm Gold Aluminium (Rose Gold Silicone Strap)

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Apple Watch Series 4 Sport 40mm Gold Aluminium (Rose Gold Silicone Strap)
Productafbeelding van de Apple Watch Series 4 Sport 40mm Gold Aluminium (Rose Gold Silicone Strap)

Klanten zijn blij met:

 • Flexibele band van siliconen
 • Handige verwisselbare band
 • Draadloos op te laden
 • Met hartslagsensor en stappenteller

Uitgebreide specificaties

De Apple Watch Series 4 Sport 40mm Gold Aluminium (Rose Gold Silicone Strap) is niet meer leverbaar.

Naar alle Smartwatches

Beschrijving van de Apple Watch Series 4 Sport 40mm Gold Aluminium (Rose Gold Silicone Strap)

Apple Watch Series 4 Sport 40mm Gold Aluminium (Rose Gold Silicone Strap)

Deze nieuwe Apple Watch Series 4 Sport 40mm heeft een horlogeband van aluminium. Deze smartwatch van de Amerikaanse fabrikant is gepresenteerd op 12 september 2018 op een event, waar Apple ook de nieuwe iPhones liet zien van dat jaar. Het apparaatje is iets dunner geworden dan zijn voorganger, maar bevat wel dezelfde functionaliteit. Daarnaast is het scherm ongeveer 30% groter geworden en is ook de resolutie wat hoger geworden!

Ideale smartwatch voor gezondheid

Dit slimme horloge van Apple is natuurlijk ideaal om direct te worden voorzien van informatie vanaf de pols. Hierbij kun je denken aan het kunnen lezen van mails of andere inkomende berichten, het bekijken van het weerbericht of de datum en tijd. Daarnaast is dit ook de ideale smartwatch om je gezondheid bij te houden en te kunnen checken dankzij de S4-processor. Zo kun je zien hoe je geslapen hebt, hoeveel stappen je hebt gezet en je hardloopronde bijhouden via de GPS-chip. Ook is er een hartslagsensor aanwezig, waardoor je dit goed kunt bijhouden! Dat alles is verwerkt in een behuizing die iets dunner is dan zijn voorganger, waardoor het apparaatje nog comfortabeler om de pols zit.

Groter scherm, zelfde grootte van horlogekast

De Watch Series 4 Sport 40mm Gold Aluminium (Rose Gold Silicone Strap) heeft is dus iets dunner, maar de horlogekast heeft nagenoeg dezelfde grootte als de Series 3-watches. Wel heeft Apple een groter display gebruikt, die ook nog eens een hogere resolutie heeft van 480x404 pixels. Hierdoor kun je net wat meer informatie zien, zoals een extra tekstregel van een binnenkomend bericht of meer instellingen in de menu’s. De horlogekast is weer afgerond en bevat de Digital Crown, oftewel de fysieke knop aan de rechterkant van de kast. Met deze button kun je makkelijk door de menu’s navigeren of een bepaalde keuze maken door op de knop te drukken.

Te gebruiken met: iPhones met iOS 10 vanaf de iPhone 5.

Geschikte telefoons en tablets

De Apple Watch Series 4 Sport 40mm Gold Aluminium (Rose Gold Silicone Strap) is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Apple Watch Series 4 Sport 40mm Gold Aluminium (Rose Gold Silicone Strap)

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieŽl aankondigt.

  Introductiedatum 2018-09-12

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Waterbestendig (IP-x6)
  Materiaal band Siliconen
  Kleur band Roze
  Verwisselbare band ja

  De kleur van het product.

  Kleur Goud

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 30 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem watchOS

  De versie van het besturingssysteem op het moment dat het toestel voor het eerst op de markt komt. Na verloop van tijd is het mogelijk dat er nieuwere versie zijn uitgebracht. Deze nieuwe versies kunnen voorgeinstalleerd zijn op het toestel.

  Besturingssysteem versie 5.0

  De taal die wordt ondersteund door het product.

  Taal Nederlands

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 40.0 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 34.0 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 10.7 mm

  WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

  Wifi 802.11b, 802.11g, 802.11n
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Versie 5.0

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 5.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Apple S4

  Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

  Aantal processorcores Dual-core
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 16000 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype OLED

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 480x404 pixels
  Vorm scherm Hoekig
 • Accu

  Met draadloos opladen ligt het product op een oplaadplaat. Door het magnetische veld wordt stroom overgebracht tussen het product en de draadloze oplader. Je hoeft dus geen kabels meer te gebruiken om het product op te laden.

  Draadloos laden Ja
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een barometer is een meetinstrument in het product. Met een barometer is het mogelijk om de luchtdruk te meten, aan de hand daarvan kan het weer voorspeld worden.

  Barometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Stappenteller Ja

  Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.

  Digitaal kompas Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop 3 assen