Apple Watch Series 3 Sport 42mm Gold Aluminium (Rose Gold Strap)

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Apple Watch Series 3 Sport 42mm Gold Aluminium (Rose Gold Strap)
Productafbeelding van de Apple Watch Series 3 Sport 42mm Gold Aluminium (Rose Gold Strap)

Klanten zijn blij met:

 • Met hartslagmeter en stappenteller
 • Waterdichte smartwatch (Dompeldicht (IP-x7))
 • 1.65 inch touchscreen
 • 42mm kast

Uitgebreide specificaties

De Apple Watch Series 3 Sport 42mm Gold Aluminium (Rose Gold Strap) is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Apple Watch Series 3 Sport 42mm Gold Aluminium (Rose Gold Strap)

Apple Watch Series 3 Sport 42mm Gold Aluminium (Rose Gold Strap)

De Apple Watch Series 3 Sport is de langverwachte opvolger van de Apple Watch Series 2 Sport. Het gaat hier niet zomaar om een horloge, maar om een persoonlijke assistent die je altijd bij je draagt! De Watch 3 is namelijk voorzien van talloze gezondheidsfuncties, waaronder een hartslagmeter. Bovendien is het scherm nog helderder dan bij de Apple Watch 2. Dit komt door het gebruik van een microLEDscherm met een hoge helderheid. Daardoor is je horloge ook goed afleesbaar in de zon. Bovendien is dit schermtype zeer zuinig, waardoor de Watch Series 3 extra lang meegaat. Uiteraard zijn alle bekende functies uit de Watch 2, zoals een GPS en waterbestendigheid, ook weer aanwezig in de Watch 3.

Uitgebreide gezondheidsfuncties op je horloge

De Watch 3 is voorzien van geavanceerde technologiën die je helpen om je levenstijl te monitoren en te verbeteren. Met de ingebouwde hartslagmeter kun je direct je hartslag bepalen vanaf je pols. Handig tijdens het sporten! Bovendien is er GPS ingebouwd, zodat je eenvoudig de afgelegde afstand en snelheid kunt tracken. Daarnaast beschikt de Apple Watch 3 over speciale technologieën waarmee je je slaapfrequentie kunt meten. Al met al is de Watch 3 de ideale assistent om je levenstijl en gezondheid nauwkeurig te volgen.

Krachtige hardware

Al deze functies worden ondersteund door een krachtige processor. Dankzij Apple's S3-processor, die speciaal voor de Apple Watch is ontworpen, kun je eenvoudig multitasken en openen de apps op je horloge razendsnel. In combinatie met de verbeterde batterijduur kun je bovendien langer genieten van alle functies die de Apple Watch 3 biedt. Het koppelen met een iPhone gaat overigens zeer gemakkelijk en snel, waardoor je telefoon en horloge naadloos op elkaar aansluiten. Notificaties van je telefoon open je dus in een oogwenk op je horloge.

De Apple Watch Series 3 is te gebruiken in combinatie met een iPhone 5S of nieuwer met minimaal iOS 11.

Geschikte telefoons en tablets

De Apple Watch Series 3 Sport 42mm Gold Aluminium (Rose Gold Strap) is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Apple Watch Series 3 Sport 42mm Gold Aluminium (Rose Gold Strap)

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2017-09-12

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat 42mm

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Dompeldicht (IP-x7)
  Materiaal band Rubber
  Kleur band Roze
  Verwisselbare band ja, standaard horlogeband
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Goud

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 32.3 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem watchOS

  De versie van het besturingssysteem op het moment dat het toestel voor het eerst op de markt komt. Na verloop van tijd is het mogelijk dat er nieuwere versie zijn uitgebracht. Deze nieuwe versies kunnen voorgeinstalleerd zijn op het toestel.

  Besturingssysteem versie 4.0

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 42.5 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 36.6 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 11.4 mm

  WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

  Wifi 802.11b, 802.11g, 802.11n
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.2

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Apple S3

  Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

  Aantal processorcores Dual-core
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 8000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype OLED

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.65 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 312x390 pixels
  Vorm scherm Hoekig
 • Accu

  Met draadloos opladen ligt het product op een oplaadplaat. Door het magnetische veld wordt stroom overgebracht tussen het product en de draadloze oplader. Je hoeft dus geen kabels meer te gebruiken om het product op te laden.

  Draadloos laden Ja
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Stappenteller Ja

  Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.

  Digitaal kompas Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja