Apple Watch Series 3 Sport 38mm Grey Aluminium (Grey Strap)

0 sterren
Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Apple Watch Series 3 Sport 38mm Grey Aluminium (Grey Strap)
Productafbeelding van de Apple Watch Series 3 Sport 38mm Grey Aluminium (Grey Strap)

Klanten zijn blij met:

 • Flexibele band van rubber
 • Handige verwisselbare band
 • Draadloos op te laden
 • Met hartslagsensor en stappenteller

Uitgebreide specificaties

De Apple Watch Series 3 Sport 38mm Grey Aluminium (Grey Strap) is niet meer leverbaar.

Naar alle Smartwatches

Beschrijving van de Apple Watch Series 3 Sport 38mm Grey Aluminium (Grey Strap)

Apple Watch Series 3 Sport 38mm Grey Aluminium (Grey Strap)

Zoek je een uitstekende toevoeging voor je iPhone? Dan is deze vernieuwde Apple Watch Series 3 perfect voor jou! Apple heeft deze indrukwekkende smartwatch gepresenteerd op hun eigen keynote op 12 september 2017. Ten opzichte van zijn voorganger heeft hij weer een aantal goede verbeteringen. Zo is er een snellere dualcore-processor aanwezig voor verbeterde prestaties. Dankzij deze processor is Siri nu nog sneller. Ook kan Siri nu tegen je praten. Je hoeft dus niet meer op het scherm te kijken als je een vraag stelt! Ook zijn er nog steeds allerlei sensoren voor het bijhouden van je activiteit door de dag heen en tijdens het sporten.

Alle informatie tijdens je work-out

Of je nou aan hardlopen, fietsen of fitness doet, de Apple Watch Series 3 is een ideale assistent! Ook kun je met deze smartwatch gerust een stuk zwemmen. Hij is namelijk waterdicht tot maar liefst 50 meter. De Apple Watch heeft een ingebouwde GPS-sensor zodat je zeer precies je afgelegde afstand kunt bijhouden en zelfs je route achteraf kunt bekijken. Ook wordt tijdens het sporten je hartslag nauwkeurig gemeten. Zo zie je of je misschien net iets rustiger aan moet doen. Verder zie je een mooi overzicht met al je activiteit in de vorm van drie ringen op het hoofdscherm. Elke dag kun je de uitdaging aangaan om deze te vullen!

Perfect naast je iPhone

Wanneer je je Apple Watch verbind met je iPhone krijg je al je notificaties en andere meldingen gewoon binnen op je pols! Hierdoor ben je altijd in één oogopslag weer helemaal up-to-date. Daarnaast kun je ook binnenkomende telefoongesprekken gewoon opnemen met je smartwatch! Zeer handig!

De Apple Watch Series 3 is te gebruiken in combinatie met een iPhone 5S of nieuwer met minimaal iOS 11. Deze variant heeft een 38mm kast en is geschikt voor mensen met een polsomtrek van 130 tot 200mm.

Specificaties Apple Watch Series 3 Sport 38mm Grey Aluminium (Grey Strap)

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieŽl aankondigt.

  Introductiedatum 2017-09-12

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Materiaal band Rubber
  Kleur band Grijs
  Verwisselbare band ja, standaard horlogeband
  Vorm scherm Hoekig
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 26.7

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem watchOS

  De versie van het besturingssysteem op het moment dat het toestel voor het eerst op de markt komt. Na verloop van tijd is het mogelijk dat er nieuwere versie zijn uitgebracht. Deze nieuwe versies kunnen voorgeinstalleerd zijn op het toestel.

  Besturingssysteem versie 4.0

  De taal die wordt ondersteund door het product.

  Taal Nederlands

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 38.8

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 33.3

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 11,4

  WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

  Wifi 802.11b, 802.11g, 802.11n
 • Connectiviteit

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.2

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Apple S3

  Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

  Aantal processorcores Dual-core
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 8000

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype OLED

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen. Een capacitief touchscreen reageert op aanraking, een resistief touchscreen reageert op druk.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.534

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 272x340
 • Accu

  Met draadloos opladen ligt het product op een oplaadplaat. Door het magnetische veld wordt stroom overgebracht tussen het product en de draadloze oplader. Je hoeft dus geen kabels meer te gebruiken om het product op te laden.

  Draadloos laden Ja
 • Aansluitingen

  De simkaart is een klein kaartje dat in een mobiele telefoon, tablet of smartwatch gedaan moet worden om te kunnen bellen of internetten. Uw telefoonnummer en abonnement zit gekoppeld aan de simkaart. Er zijn drie types simkaarten: reguliere simkaarten, microsimkaarten en nanosimkaarten.

  Simkaartslot Nee
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Stappenteller Ja

  Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.

  Digitaal kompas Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop 3 assen
 • Veiligheidsfeatures

  IP-certificering geeft aan in welke mate het product beschermd is tegen het binnendringen van vocht en stof.

  IP certificering IP-67