Apple Watch Series 3 Sport 38mm Gold Aluminium (Rose Gold Strap)

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Apple Watch Series 3 Sport 38mm Gold Aluminium (Rose Gold Strap)
Productafbeelding van de Apple Watch Series 3 Sport 38mm Gold Aluminium (Rose Gold Strap)

Klanten zijn blij met:

 • Flexibele band van rubber
 • Handige verwisselbare band
 • Draadloos op te laden
 • Met hartslagsensor en stappenteller

Uitgebreide specificaties

De Apple Watch Series 3 Sport 38mm Gold Aluminium (Rose Gold Strap) is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Apple Watch Series 3 Sport 38mm Gold Aluminium (Rose Gold Strap)

Apple Watch Series 3 Sport 38mm Gold Aluminium (Rose Gold Strap)

Op zoek naar een uitstekende smartwatch voor bij je iPhone? Dan zit je met de Apple Watch Series 3 helemaal goed! Deze nieuwe Apple Watch werd op 12 september 2017 gepresenteerd tjdens de keynote van Apple. We zien bij dit horloge weer een aantal goede verbeteringen. Zo is er een nieuwe dualcore-processor aanwezig. Deze zorgt voor verbeterde prestaties. Hierdoor is onder andere Siri een stuk beter geworden. Antwoorden op je vragen worden nu sneller gevonden en worden zelfs uitgesproken! Wederom is deze Apple Watch perfect om te gebruiken tijdens het sporten.

Perfecte toevoeging op je iPhone

De Apple Watch Series 3 draait uit de doos op watchOS 4, het nieuwste besturingssysteem voor de smartwatches van Apple. Hiermee heb je een overzichtelijk interface en krijg je meldingen die perfect op jou zijn afgestemd. Wanneer je de smartwatch verbind met je iPhone krijg je al je berichten gewoon op je pols binnen. Zo hoef je je telefoon minder vaak tevoorschijn te halen en ben je nog snelle op de hoogte! Ook kun je met de Apple Watch binnenkomende telefoongesprekken gewoon opnemen, erg handig!

Rennen, fietsen, zwemmen, fitness

De Apple Watch Series 3 is de perfecte assistent bij allerlei verschillende sporten. Er zijn allerlei ingebouwde programma’s voor bijvoorbeeld fietsen, fitness of hardlopen. En doordat de Watch waterbestendig is tot 50 meter diep kun je er gerust mee gaan zwemmen! Er is een ingebouwde GPS-sensor aanwezig, hierdoor kun je nauwkeurig je afgelegde route in kaart brengen. Daarnaast kun je tijdens een intensieve work-out je hartslag goed bijhouden. Dagelijks krijg je het aantal verbrande calorieën, hoelang je hebt gesport en het aantal gezette stappen te zien op overzichtelijke ringen. Het ultieme doel is om deze dagelijks te vullen!

De Apple Watch Series 3 is te gebruiken in combinatie met een iPhone 5S of nieuwer met minimaal iOS 11. Deze variant heeft een 38mm kast en is geschikt voor mensen met een polsomtrek van 130 tot 200mm.

Specificaties Apple Watch Series 3 Sport 38mm Gold Aluminium (Rose Gold Strap)

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2017-09-12

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Dompeldicht (IP-x7)
  Materiaal band Rubber
  Kleur band Roze
  Verwisselbare band ja, standaard horlogeband
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Goud

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 26.7 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem watchOS

  De versie van het besturingssysteem op het moment dat het toestel voor het eerst op de markt komt. Na verloop van tijd is het mogelijk dat er nieuwere versie zijn uitgebracht. Deze nieuwe versies kunnen voorgeinstalleerd zijn op het toestel.

  Besturingssysteem versie 4.0

  De taal die wordt ondersteund door het product.

  Taal Nederlands

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 38.6 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 33.6 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 11.4 mm

  WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

  Wifi 802.11b, 802.11g, 802.11n
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Versie 4.2

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.2

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Apple S3

  Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

  Aantal processorcores Dual-core
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 8000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype OLED

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.534 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 272x340 pixels
  Vorm scherm Hoekig
 • Accu

  Met draadloos opladen ligt het product op een oplaadplaat. Door het magnetische veld wordt stroom overgebracht tussen het product en de draadloze oplader. Je hoeft dus geen kabels meer te gebruiken om het product op te laden.

  Draadloos laden Ja
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Stappenteller Ja

  Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.

  Digitaal kompas Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop 3 assen