Apple Watch Series 2 Sport 42mm Silver Aluminium (White Strap)

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Apple Watch Series 2 Sport 42mm Silver Aluminium (White Strap)
Productafbeelding van de Apple Watch Series 2 Sport 42mm Silver Aluminium (White Strap)
Productafbeelding van de Apple Watch Series 2 Sport 42mm Silver Aluminium (White Strap)
Productafbeelding van de Apple Watch Series 2 Sport 42mm Silver Aluminium (White Strap)

Klanten zijn blij met:

 • Met hartslagmeter
 • 1.534 inch touchscreen
 • 42mm kast

Uitgebreide specificaties

De Apple Watch Series 2 Sport 42mm Silver Aluminium (White Strap) is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Apple Watch Series 2 Sport 42mm Silver Aluminium (White Strap)

Apple Watch Series 2 Sport 42mm Silver Aluminium (White Strap)

De Apple Watch Series 2 Sport 42mm Silver Aluminium (White Strap) is het perfecte accessoire bij je iPhone. Deze smartwatch van Apple draait op watchOS 3, hierdoor werkt hij perfect samen met een iPhone. Naast de aanvullende functies als meldingen, siri en je agenda is de Apple Watch Series 2 ook perfect om de hele dag door je beweging en bijvoorbeeld een hardloopsessie bij te houden. De smartwatch heeft een snelle en toch zuinige dualcore-processor, zo werkt alles vloeiend en gebruik je hem toch de hele dag zonder tussendoor op te laden!

Activiteit en gezondheid

Met de Apple Watch Series 2 wordt je een stuk actiever! Op het activiteit scherm staan verschillende ringen, deze houden bij hoeveel je loopt, staat en sport. Naarmate je meer beweegt worden de ringen verder gevuld. Zo kan je elke dag de uitdaging aan gaan om alle ringen te vullen. Siri helpt je hierbij met herinneringen als je al een tijdje stil zit. Verder kan de Apple Watch af en toe je hartslag meten, de gegevens worden naar je iPhone gestuurd zodat je in de Gezondheid-app een goed overzicht kunt bekijken. Tijdens drukke periodes is de Ademhaling-app ideaal om weer even tot rust te komen. Deze app helpt je doormiddel van een animatie en zachte tikjes te concentreren op een rustige ademhaling.

Perfecte aanvulling op de iPhone

Je telefoon tevoorschijn halen bij elke melding is niet altijd even handig. Deze Apple Watch is daar een perfecte oplossing voor, doordat meldingen naar de Watch worden doorgestuurd zie je ze in één oogopslag. Met de verschillende wijzerplaten richt je deze smartwatch volledig naar eigen smaak in, ook kan je hier informatie van je meest gebruikte apps laten zien. De Apple Watch Series 2 is voorzien van een dualcore-processor en verbeterde GPU, hierdoor zien alle animaties er vloeiend uit en zijn apps altijd up-to-date! Het display is zeer helder waardoor je zelf in zonlicht alles nog ziet.

Te gebruiken met: iPhones met iOS 10 vanaf de iPhone 5.

Geschikte telefoons en tablets

De Apple Watch Series 2 Sport 42mm Silver Aluminium (White Strap) is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Apple Watch Series 2 Sport 42mm Silver Aluminium (White Strap)

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2017-05-15

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat 42mm
  Materiaal band Rubber
  Kleur band Zilver
  Verwisselbare band ja, standaard horlogeband

  De kleur van het product.

  Kleur Zilver

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 52.4 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem watchOS

  De versie van het besturingssysteem op het moment dat het toestel voor het eerst op de markt komt. Na verloop van tijd is het mogelijk dat er nieuwere versie zijn uitgebracht. Deze nieuwe versies kunnen voorgeinstalleerd zijn op het toestel.

  Besturingssysteem versie 3.0

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 42.5 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 36.6 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 11.4 mm

  WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

  Wifi 802.11b, 802.11g, 802.11n
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Apple S2

  Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

  Aantal processorcores Dual-core
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 8000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype OLED

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.534 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 312x390 pixels
  Vorm scherm Hoekig
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja