Apple Watch Series 2 Sport 42mm Grey Aluminium (Black Strap)

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Apple Watch Series 2 Sport 42mm Grey Aluminium (Black Strap)
Productafbeelding van de Apple Watch Series 2 Sport 42mm Grey Aluminium (Black Strap)
Productafbeelding van de Apple Watch Series 2 Sport 42mm Grey Aluminium (Black Strap)
Productafbeelding van de Apple Watch Series 2 Sport 42mm Grey Aluminium (Black Strap)

Klanten zijn blij met:

 • Met hartslagmeter
 • 1.534 inch touchscreen
 • 42mm kast

Uitgebreide specificaties

De Apple Watch Series 2 Sport 42mm Grey Aluminium (Black Strap) is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Apple Watch Series 2 Sport 42mm Grey Aluminium (Black Strap)

Apple Watch Series 2 Sport 42mm Grey Aluminium (Black Strap)

De Apple Watch Series 2 Sport 42mm Grey Aluminium (Black Strap) is de perfecte aanvulling op elke iPhone. Met deze smartwatch hou je al je activiteit bij zodat je een goed overzicht krijgt van hoe gezond je leeft. Dankzij de GPS-sensoren is hij perfect om een hardloopsessie bij te houden en omdat waterdicht is overleeft hij elke regenbui! Naast heb bijhouden van je activiteit werkt de Apple Watch perfect samen met je iPhone. Zo krijg je al je meldingen op de smartwatch te zien en kan je zelfs op berichten reageren en telefoongesprekken opnemen zolang je iPhone in de buurt is.

Motiveert je om te bewegen

Het activiteitenscherm van de Apple Watch Series 2 heeft verschillende ringen die je activiteiten bijhouden. Naarmate je meer sport, loopt en staat worden de ringen steeds verder gevuld. Als je een tijdje stilzit geeft Siri je een seintje om even in beweging te komen. Op deze manier wordt je zonder dat je veel extra moeite doet een stuk actiever. Je gezondheid gaat natuurlijk verder dan alleen activiteit. Daarom kun je met de Apple Watch Series 2 ook je hartslag meten en opslaan in je iPhone. Na een tijdje heb je een goed overzicht dat je kunt bekijken in de Gezondheid-app. Tijdens drukke en stressvolle periodes is de Ademhaling-app ideaal. Met behulp van een animatie en lichte tikjes kan je even volledig op je ademhaling concentreren om weer tot rust te komen.

Ideale samenwerking met een iPhone

Deze Apple Watch werkt perfect samen met je iPhone. Zo krijg je bijvoorbeeld al je meldingen binnen op de smartwatch, hierdoor hoef je minder vaak je telefoon tevoorschijn te halen. Ook kan je bijvoorbeeld op een iMessage bericht reageren of een telefoongesprek met de smartwatch opnemen. De Apple Watch Series 2 maakt gebruik van een dualcore-processor en een verbeterde GPU. Deze zorgen er samen dat animaties er goed uit zien en dat apps snel openen en altijd up-to-date zijn. Het heldere display is zelf in zonlicht goed af te lezen!

Te gebruiken met: iPhones met iOS 10 vanaf de iPhone 5.

Geschikte telefoons en tablets

De Apple Watch Series 2 Sport 42mm Grey Aluminium (Black Strap) is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Apple Watch Series 2 Sport 42mm Grey Aluminium (Black Strap)

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2017-05-15

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat 42mm
  Materiaal band Rubber
  Kleur band Zwart
  Verwisselbare band ja, standaard horlogeband

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 52.4 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem watchOS

  De versie van het besturingssysteem op het moment dat het toestel voor het eerst op de markt komt. Na verloop van tijd is het mogelijk dat er nieuwere versie zijn uitgebracht. Deze nieuwe versies kunnen voorgeinstalleerd zijn op het toestel.

  Besturingssysteem versie 3.0

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 42.5 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 36.6 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 11.4 mm

  WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

  Wifi 802.11b, 802.11g, 802.11n
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Apple S2

  Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

  Aantal processorcores Dual-core
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 8000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype OLED

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.534 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 312x390 pixels
  Vorm scherm Hoekig
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja