Apple Watch Series 2 Sport 42mm Black Stainless Steel (Black Strap)

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Apple Watch Series 2 Sport 42mm Black Stainless Steel (Black Strap)
Productafbeelding van de Apple Watch Series 2 Sport 42mm Black Stainless Steel (Black Strap)
Productafbeelding van de Apple Watch Series 2 Sport 42mm Black Stainless Steel (Black Strap)
Productafbeelding van de Apple Watch Series 2 Sport 42mm Black Stainless Steel (Black Strap)

Klanten zijn blij met:

 • Met hartslagmeter
 • 1.534 inch touchscreen
 • 42mm kast

Uitgebreide specificaties

De Apple Watch Series 2 Sport 42mm Black Stainless Steel (Black Strap) is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Apple Watch Series 2 Sport 42mm Black Stainless Steel (Black Strap)

Apple Watch Series 2 Sport 42mm Black Stainless Steel (Black Strap)

De Apple Watch Series 2 Sport 42mm Black Stainless Steel (Black Strap) is de perfecte aanvulling voor jouw iPhone. Dit moderne horloge biedt veel meer dan alleen het aangeven van de tijd. Het voegt gedurende de hele dag wat aan jouw leven toe doormiddel van de grote hoeveelheid functies. Zo krijg via de smartwatch bijvoorbeeld al je meldingen gemakkelijk binnen op je pols, gebruik je Siri zonder je iPhone uit je zak te halen en houd je je agenda of sportsessies gemakkelijk bij. De Apple Watch Series 2 houdt het op één batterijlading gemakkelijk een dag vol, dus je kunt hem altijd gebruiken. Kortom, de Apple Watch Series 2 is dé manier om jouw iPhone-ervaring uit te breiden.

Sport en gezondheid

De Apple Watch Series 2 Sport 42mm Black heeft op het gebied van sport en gezondheid veel te bieden. Zo houdt de smartwatch bijvoorbeeld bij hoeveel je loopt, sport en staat op een dag. Door een slimme weergave laat het horloge zien hoeveel van die activiteiten je nog nodig hebt om de vereiste dagelijkse hoeveelheid te halen. De smartwatch is ook in staat om je hartslag te meten. Via de gezondheidsapp op je iPhone heb je toegang tot een duidelijk overzicht van de metingen. Als je net klaar bent met inspannend bewegen, kan het horloge je zelfs helpen tot rust te komen doormiddel van ontspannende animaties en kalmerende tikjes.

Smartwatch voor verhoogde productiviteit

Het kan erg lastig zijn om je iPhone de hele dag uit je zak te moeten halen om je meldingen in de gaten te houden. Daarnaast is het lang niet altijd mogelijk om op je smartphone te kijken of typen. De Apple Watch Series 2 biedt hier een perfecte oplossing voor. Zo krijg je al je meldingen overzichtelijk op je horloge te zien. Daarnaast kun je de slimme software en touchscreen gebruiken om effectief te reageren op je berichten. Door de dualcore-processor en de verbeterde GPU verloopt alles soepel en zonder haperingen, dus je hoeft nooit te wachten als je iets wilt doen. De OLED-display levert zeer heldere beelden en is daarom altijd goed af te lezen.

Te gebruiken met: iPhones met iOS 10 vanaf de iPhone 5.

Geschikte telefoons en tablets

De Apple Watch Series 2 Sport 42mm Black Stainless Steel (Black Strap) is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Apple Watch Series 2 Sport 42mm Black Stainless Steel (Black Strap)

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2017-05-15

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat 42mm
  Materiaal band Rubber
  Kleur band Zwart
  Verwisselbare band ja, standaard horlogeband

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 52.4 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem watchOS

  De versie van het besturingssysteem op het moment dat het toestel voor het eerst op de markt komt. Na verloop van tijd is het mogelijk dat er nieuwere versie zijn uitgebracht. Deze nieuwe versies kunnen voorgeinstalleerd zijn op het toestel.

  Besturingssysteem versie 3.0

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 42.5 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 36.6 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 11.4 mm

  WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

  Wifi 802.11b, 802.11g, 802.11n
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Apple S2

  Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

  Aantal processorcores Dual-core
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 8000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype OLED

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.534 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 312x390 pixels
  Vorm scherm Hoekig
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja