Apple Watch Series 2 Sport 38mm Silver Aluminium (White Strap)

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Apple Watch Series 2 Sport 38mm Silver Aluminium (White Strap)
Productafbeelding van de Apple Watch Series 2 Sport 38mm Silver Aluminium (White Strap)
Productafbeelding van de Apple Watch Series 2 Sport 38mm Silver Aluminium (White Strap)
Productafbeelding van de Apple Watch Series 2 Sport 38mm Silver Aluminium (White Strap)

Klanten zijn blij met:

 • Met hartslagmeter
 • 1.337 inch touchscreen
 • 38mm kast

Uitgebreide specificaties

De Apple Watch Series 2 Sport 38mm Silver Aluminium (White Strap) is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Apple Watch Series 2 Sport 38mm Silver Aluminium (White Strap)

Apple Watch Series 2 Sport 38mm Silver Aluminium (White Strap)

De Apple Watch Series 2 Sport 38mm Silver Aluminium (White Strap) is een perfecte manier om je iPhone-ervaring uit te breiden. Dit slimme horloge verhoogt je productiviteit en helpt je gezonder te leven. Door zijn vele geavanceerde sensoren houdt de smartwatch allerlei activiteiten bij en helpt je ze te analyseren. Het horloge is waterbestendig, dus je maakt je geen zorgen wanneer je het omhebt in een regenbui. Op momenten dat je niet je toestel uit je zak wilt halen, gebruik je de Apple Watch Series 2 ook om je meldingen en berichten bij te houden. Je hebt zelfs de mogelijkheid om te reageren op berichten!

Perfect voor fit- en wellness

Het besturingssysteem van de Apple Watch Series 2 Sport, WatchOS 3, is zeer geschikt om je te helpen gezond te blijven. Zo heb je bijvoorbeeld het activiteitenscherm dat met behulp van overzichtelijke ringen aangeeft of je genoeg gesport, gestaan of gelopen hebt op een dag. Zo wordt het erg makkelijk om in de gaten te houden of je genoeg beweging hebt gekregen op een dag. Daarnaast meet het slimme horloge met behulp van geavanceerde sensoren hoe je lichaam er aan toe is. Zo meet je bijvoorbeeld je hartslag, die je vervolgens in een duidelijk overzicht op je iPhone terug kunt kijken. Een andere handige functie is de Ademhaling-app. Hiermee helpt de smartwatch je tot rust komen met behulp van ontspannende animaties en kalmerende tikjes.

Ideale toevoeging aan de je iPhone

Je hebt dagelijks momenten waarbij je liever niet je iPhone uit je zak wilt halen. Een nadeel hiervan is dat je dan niet je meldingen kunt zien of snel op een bericht reageert. De Apple Watch Series 2 biedt hiervoor een effectieve uitkomst. Zo krijg je al je meldingen ook binnen op dit slimme horloge. Door geavanceerde maar makkelijk te besturen software kun je ook reageren op berichten zonder op je iPhone te hoeven typen. Door de verbeterde GPU en dualcore-processor gaat dit allemaal vloeiend en zonder haperingen. Fijn!

Te gebruiken met: iPhones met iOS 10 vanaf de iPhone 5.

Geschikte telefoons en tablets

De Apple Watch Series 2 Sport 38mm Silver Aluminium (White Strap) is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Apple Watch Series 2 Sport 38mm Silver Aluminium (White Strap)

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2017-05-15

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat 38mm
  Materiaal band Rubber
  Kleur band Zilver
  Verwisselbare band ja, standaard horlogeband

  De kleur van het product.

  Kleur Zilver

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 28.2 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem watchOS

  De versie van het besturingssysteem op het moment dat het toestel voor het eerst op de markt komt. Na verloop van tijd is het mogelijk dat er nieuwere versie zijn uitgebracht. Deze nieuwe versies kunnen voorgeinstalleerd zijn op het toestel.

  Besturingssysteem versie 3.0

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 38.6 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 33.3 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 11.4 mm

  WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

  Wifi 802.11b, 802.11g, 802.11n
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Apple S2

  Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

  Aantal processorcores Dual-core
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 8000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype OLED

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.337 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 272x340 pixels
  Vorm scherm Hoekig
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja