Apple Watch Series 2 Sport 38mm Grey Aluminium (Black Strap)

0 sterren
Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Apple Watch Series 2 Sport 38mm Grey Aluminium (Black Strap)
Productafbeelding van de Apple Watch Series 2 Sport 38mm Grey Aluminium (Black Strap)
Productafbeelding van de Apple Watch Series 2 Sport 38mm Grey Aluminium (Black Strap)
Productafbeelding van de Apple Watch Series 2 Sport 38mm Grey Aluminium (Black Strap)

Klanten zijn blij met:

 • 1.337 inch touchscreen
 • Flexibele band van rubber
 • Handige verwisselbare band
 • Met hartslagsensor

Uitgebreide specificaties

De Apple Watch Series 2 Sport 38mm Grey Aluminium (Black Strap) is niet meer leverbaar.

Naar alle Smartwatches

Beschrijving van de Apple Watch Series 2 Sport 38mm Grey Aluminium (Black Strap)

Apple Watch Series 2 Sport 38mm Grey Aluminium (Black Strap)

Met de Apple Watch Series 2 Sport 38mm Grey Aluminium (Black Strap) breid je je iPhone-ervaring effectief uit. Zo houd je je gezondheid gemakkelijk bij en ga je nog productiever gebruik maken van je iPhone. De smartwatch helpt met behulp van meerdere geavanceerde sensoren je gezondheid bij te houden, geeft je snelle toegang tot belangrijke informatie en is waterbestendig, dus je draagt hem altijd zorgeloos om je pols. Het scherm van het horloge is een OLED-display, dit levert prachtig beeld. Hierdoor wordt het echt een plezier om naar de Apple Watch Series 2 te kijken.

Meet je gezondheid

De Apple Watch Series 2 Sport 38mm Grey Aluminium (Black Strap) laat je beter je gezondheid in de gaten houden. Er zitten namelijk meerdere sensoren in het horloge die bijhouden hoe je lichaam er aan toe is. Zo kun je bijvoorbeeld je hartslag meten. Dit bekijk je later overzichtelijk terug op je iPhone. Het slimme horloge houdt ook bij of je genoeg gesport, gestaan of gelopen hebt op een dag. De handige activiteitenweergave houdt je hiervan op de hoogte met een handige weergave. Een andere handige functie is de Ademhaling-app. Hiermee helpt de smartwatch je tot rust komen met behulp van ontspannende animaties en kalmerende tikjes.

Unieke toevoeging aan je iPhone

Het komt regelmatig voor dat je je iPhone uit je zak wilt of moet halen, maar de situatie het niet toelaat. De Apple Watch Series 2 biedt een praktische uitkomst op dit probleem. Zo lees je op de smartwatch gemakkelijk al je meldingen en berichten af. Je hebt zelfs de mogelijkheid om op berichten te reageren, zonder op je iPhone te hoeven typen. Dit gaat spraak gestuurd of zelf door op je horloge te schrijven. Hip! Dit gaat ook nog eens razendsnel en vloeiend door de krachtige processor en verbeterde GPU.

Te gebruiken met: iPhones met iOS 10 vanaf de iPhone 5.

Specificaties Apple Watch Series 2 Sport 38mm Grey Aluminium (Black Strap)

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieŽl aankondigt.

  Introductiedatum 2017-05-15

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Materiaal band Rubber
  Kleur band Wit
  Verwisselbare band ja, standaard horlogeband
  Vorm scherm Hoekig

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 28.2

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem watchOS

  De versie van het besturingssysteem op het moment dat het toestel voor het eerst op de markt komt. Na verloop van tijd is het mogelijk dat er nieuwere versie zijn uitgebracht. Deze nieuwe versies kunnen voorgeinstalleerd zijn op het toestel.

  Besturingssysteem versie 3.0

  De taal die wordt ondersteund door het product.

  Taal Nederlands

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 38,6

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 33,3

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 11,4

  WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

  Wifi 802.11b, 802.11g, 802.11n
 • Connectiviteit

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Apple S2

  Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

  Aantal processorcores Dual-core
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 8000

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype OLED

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen. Een capacitief touchscreen reageert op aanraking, een resistief touchscreen reageert op druk.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.337

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 272x340
 • Accu

  Met draadloos opladen ligt het product op een oplaadplaat. Door het magnetische veld wordt stroom overgebracht tussen het product en de draadloze oplader. Je hoeft dus geen kabels meer te gebruiken om het product op te laden.

  Draadloos laden Nee
 • Aansluitingen

  De simkaart is een klein kaartje dat in een mobiele telefoon, tablet of smartwatch gedaan moet worden om te kunnen bellen of internetten. Uw telefoonnummer en abonnement zit gekoppeld aan de simkaart. Er zijn drie types simkaarten: reguliere simkaarten, microsimkaarten en nanosimkaarten.

  Simkaartslot Nee
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop 3 assen