Apple Watch Series 2 Nike+ 38mm Grey Aluminium (Black Volt Strap)

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Apple Watch Series 2 Nike+ 38mm Grey Aluminium (Black Volt Strap)
Productafbeelding van de Apple Watch Series 2 Nike+ 38mm Grey Aluminium (Black Volt Strap)
Productafbeelding van de Apple Watch Series 2 Nike+ 38mm Grey Aluminium (Black Volt Strap)
Productafbeelding van de Apple Watch Series 2 Nike+ 38mm Grey Aluminium (Black Volt Strap)

Klanten zijn blij met:

 • Met hartslagmeter
 • 1.337 inch touchscreen
 • 38mm kast

Uitgebreide specificaties

De Apple Watch Series 2 Nike+ 38mm Grey Aluminium (Black Volt Strap) is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Apple Watch Series 2 Nike+ 38mm Grey Aluminium (Black Volt Strap)

Apple Watch Series 2 Nike+ 38mm Grey Aluminium (Black Volt Strap)

De Apple Watch Series 2 Nike+ 38mm Grey Aluminium (Black Volt Strap) is een hippe en praktische toevoeging aan je iPhone. De smartwatch helpt je je gezondheid bij te houden en maakt je nog productiever. Houd je gezondheid in de gaten met behulp van de slimme sensoren die Apple heeft toegevoegd aan dit horloge. Je via het prachtige OLED scherm snel toegang tot belangrijke informatie en het horloge is waterbestendig, waardoor je hem zorgeloos draagt, ook als het regent. Zoals met van Apple gewend is beschikt ook deze smartwatch over zeer gebruiksvriendelijke software en een overzichtelijke interface.

Samen met Nike ontwikkeld!

De Apple Watch Series 2 Nike+ 38mm Grey Aluminium (Black Volt Strap) is een speciale versie van de Apple Watch Series 2, aangezien in de ontwikkeling samen is gewerkt met Nike. Hij namelijk speciaal ontworpen voor mensen die graag hardlopen en heeft veel functies om hardloopsessies aan te vullen. De smartwatch helpt ook op andere manier je gezondheid bij te houden. Zo meet hij bijvoorbeeld hoeveel je hebt gelopen of stilgestaan op een dag. Je gebruikt het slimme horloge ook om je hartslag te meten. Dit lees je vervolgens overzichtelijk af op je iPhone wanneer je wilt. Handig!

Perfecte toevoeging aan je iPhone

Het komt regelmatig voor dat je je iPhone uit je zak wilt of moet halen, maar de situatie het niet toelaat. De Apple Watch Series 2 biedt een praktische uitkomst op dit probleem. Zo lees je op de smartwatch gemakkelijk al je meldingen en berichten af. Je hebt zelfs de mogelijkheid om op berichten te reageren, zonder op je iPhone te hoeven typen. Dit gaat spraak gestuurd of zelf door op je horloge te schrijven. Hip! Dit gaat ook nog eens razendsnel en vloeiend door de krachtige processor en verbeterde GPU.

Te gebruiken met: iPhones met iOS 10 vanaf de iPhone 5.

Geschikte telefoons en tablets

De Apple Watch Series 2 Nike+ 38mm Grey Aluminium (Black Volt Strap) is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Apple Watch Series 2 Nike+ 38mm Grey Aluminium (Black Volt Strap)

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2017-05-15

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat 38mm
  Materiaal band Rubber
  Kleur band Zwart
  Verwisselbare band ja, standaard horlogeband

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 28.2 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem watchOS

  De versie van het besturingssysteem op het moment dat het toestel voor het eerst op de markt komt. Na verloop van tijd is het mogelijk dat er nieuwere versie zijn uitgebracht. Deze nieuwe versies kunnen voorgeinstalleerd zijn op het toestel.

  Besturingssysteem versie 3.0

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 38.6 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 33.3 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 11.4 mm

  WiFi is een technologie om draadloos te verbinden met een netwerk op korte afstand. Je kunt WiFi onder andere gebruiken op je computer, laptop, smartwatch, tablet en telefoon.

  Wifi 802.11b, 802.11g, 802.11n
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja
 • Processor

  De processor bepaalt hoe snel een besturingssysteem werkt en hoe goed applicaties werken. Een indicatie voor de snelheid is de kloksnelheid van de processor.

  Processor Apple S2

  Het totaal aantal processorcores aanwezig in de processor. Over het algemeen geldt, hoe meer processoren hoe sneller de processor meerdere taken tegelijkertijd kan verwerken.

  Aantal processorcores Dual-core
 • Geheugen

  Het opslaggeheugen (MB) stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

  Opslaggeheugen 8000 MB

  Het werkgeheugen wordt gebruikt om actieve processen tijdelijk in ‘op te slaan’. Wanneer een apparaat veel werkgeheugen heeft, kan het veel processen tegelijk uitvoeren.

  Werkgeheugen 512 MB
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype OLED

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.337 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 272x340 pixels
  Vorm scherm Hoekig
 • Bediening

  Spraakbesturing Ja
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja