Apple Silicone Case Red iPhone 7 Plus

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Apple Silicone Case Red iPhone 7 Plus
Productafbeelding van de Apple Silicone Case Red iPhone 7 Plus
Productafbeelding van de Apple Silicone Case Red iPhone 7 Plus

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt de hoeken en randen

Uitgebreide specificaties

De Apple Silicone Case Red iPhone 7 Plus is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Apple Silicone Case Red iPhone 7 Plus

Apple Silicone Case Red iPhone 7

De Apple Silicone Case Red voor de iPhone 7 Plus is een officiëel hoesje uit de RED serie van Apple. De RED lijn is een initiatief van Apple waar je bij een aankoop een dergelijk product de strijd tegen hiv/aids steunt! Apple levert voor elke aankoop van een RED product een bijdrage aan het Wereldfonds. 100% van deze bijdrage gaat naar onderzoek naar aids medicatie, onderwijs en andere zorg in Afrika. Naast dat het natuurlijk erg goed is dat je met de Apple Red Silicone Case een goed doel steunt, is het beschermhoesje van Apple een erg goede manier om je iPhone 7 Plus te beschermen. Je toestel is met de officiële Apple Silicone Case Red beschermd tegen krassen, deuken en valsschade. Erg fijn dus, zo kun je iPhone beschermen én een goed doel steunen!

 

Geschikte telefoons en tablets

De Apple Silicone Case Red iPhone 7 Plus is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Apple Silicone Case Red iPhone 7 Plus

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Back Cover
  Materiaal Siliconen

  De kleur van het product.

  Kleur Rood