Apple iPad Mini Smart Cover Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Apple iPad Mini Smart Cover Black
Productafbeelding van de Apple iPad Mini Smart Cover Black
Productafbeelding van de Apple iPad Mini Smart Cover Black
Productafbeelding van de Apple iPad Mini Smart Cover Black

Klanten zijn blij met:

 • Beschermt tegen vallen en stoten
 • Beschermt aan voor- en achterkant
 • Echt leder

Uitgebreide specificaties

De Apple iPad Mini Smart Cover Black is niet meer leverbaar.

Naar alle Hoesjes

Beschrijving van de Apple iPad Mini Smart Cover Black

Apple iPad Mini Smart Cover Black

De iPad Mini en iPad Mini 2 (met Retina display) beschikken allebei over een luxe en mooi scherm. Toch kan er vrij snel schade ontstaan op het display. Met de Apple iPad Mini Smart Cover Black kunt u bijvoorbeeld krassen en deuken op het display voorkomen. De cover is gemaakt van leer en heeft een precieze pasvorm, hierdoor blijft uw iPad Mini zijn dunne afmetingen behouden. Door een scharnier en enkele magneten zal de Apple Smart Cover op zijn plaats blijven zitten. Het beschermhoesje zal het scherm (de voorkant dus) beschermen, dus de prachtige aluminium achterkant blijft zichtbaar. De sluimerstand van uw iPad Mini zal automatisch in- en uitschakelen bij het sluiten en openen van de Smart Cover. U kunt de cover gebruiken als ingebouwde stand, dit kan op twee manieren door de cover uit te vouwen. Zo kunt u de iPad Mini rechtop of liggend neerzetten, dit is handig bij het kijken van films of wanneer u FaceTime gebruikt. De Apple Smart Cover is geschikt voor de iPad Mini en iPad Mini 2.

Specificaties Apple iPad Mini Smart Cover Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Met stand Ja
  Type Book Case
  Materiaal Leer

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart