Apple HomePod Black

5 sterren
9,5
Fantastisch
48 geverifieerde klantreviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Apple HomePod Black
Productafbeelding van de Apple HomePod Black

Klanten zijn blij met:

 • 40 - 20000 Hz frequentiebereik

Uitgebreide specificaties

De Apple HomePod Black is niet meer leverbaar.

Naar alle bluetooth speakers

Beschrijving van de Apple HomePod Black

Apple HomePod Black

De HomePod behoort tot een nieuwe productcategorie, die van slimme speakers. Deze speaker is gemaakt door Apple, en is daarmee een concurrent van fabrikanten zoals Google of Amazon die soortgelijke apparaten op de markt hebben gebracht. Je kunt bij de Apple HomePod gebruikmaken van alle diensten van de digitale assistent Siri, bekend van andere apparatuur van de Amerikaanse fabrikant.

Deze zwarte HomePod-speaker van Apple heeft een luxe afwerking en past daardoor in elk interieur. Aan de bovenkant is het aanraakgevoelige bedieningspaneel te vinden, waarmee je het volume kunt regelen. Ook zie je daar een animatie als spraakassistent Siri wordt geactiveerd.

Vragen stellen aan Siri

De Apple HomePod is dé innovatieve draadloze speaker van Apple. De stijlvolle accessoire levert een fantastische geluidskwaliteit in elke kamer van je huis of kantoor. Je bedient de HomePod met je stem via Siri. Je gebruikt de spraakassistent om muziek af te spelen, het weerbericht op te vragen, een bericht te versturen, een timer instellen of voor updates over het laatste nieuws en de sportuitslagen.

Werkzaam met HomeKit

Ook kun je HomeKit-accessoires aan laten sturen via de HomePod-speaker. HomeKit is het smart home-platform van Apple zelf. Hierbij kun je denken aan het regelen via de stem van verlichting, de thermostaat of beveiligingscamera’s. Onder andere verschillende soorten ledverlichting van Ikea zijn compatibel met HomeKit en dus aan te sturen via de HomePod.

Verbluffende geluidskwaliteit

De grote woofer is door Apple zelf ontworpen en zorgt voor diepe, heldere bastonen. Daarnaast zijn er zeven tweeters aanwezig in de slimme speaker, die zorgen voor de hoge tonen. Dankzij speciale techniek past het geluid van de HomePod zich aan, aan de ruimte waarin deze gebruikt wordt. Zo geniet je dus altijd optimaal van je favoriete muziek! De HomePod werkt samen met Apple Music: voor de beste gebruikerservaring heb je dus wel een abonnement nodig op de streamingsdienst van Apple.

Hoe werkt de Apple HomePod?

Het gebruik van de HomePod is heel eenvoudig. Je iPhone heeft een wifi-verbinding nodig en vervolgens houd je je toestel naast de Apple HomePod. Hierbij is het handig dat je de app 'Woning' (of 'Home' voor de Engelse gebruikers), al geïnstalleerd hebt op je telefoon. In een paar klikken is de draadloze HomePod geconfigureerd en kun je deze gebruiken. De HomePod heeft een geïntegreerde stroomkabel die je dus moet aansluiten op een stopcontact.

Werkt spraakbesturing in het Nederlands?

Nee, je kunt Siri op de HomePod Black niet gebruiken in het Nederlands maar alleen in het Engels. De Apple HomePod is in slechts enkele landen verkrijgbaar, mede daardoor worden niet alle talen ondersteund op dit moment. Het ligt wel in de lijn der verwachting dat de slimme speaker in de toekomst ondersteuning krijgt voor de Nederlandse taal.

Reviews van onze klanten

Gemiddelde scores van de Apple HomePod Black:

9,5
48 geverifieerde reviews
5 sterren
Fantastisch
 • Batterijduur: 9,1
 • Prijs-kwaliteit: 8,7
 • Design: 9,9
 • Geluidskwaliteit: 9,9
 • Bouwkwaliteit: 9,9

Alle reviews

Specificaties Apple HomePod Black

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 2500 gram

  Een manual is het Engelse equivalent van een handleiding.

  Manual Download Engelse handleiding

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 172 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 142 mm
 • Connectiviteit

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 5.0
 • Audio

  Kanalen Nvt
  Maximale frequentiebereik 20000 Hz
  Minimale frequentiebereik 40 Hz