Apple AirTag Sleutelhanger Leer Bruin

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Productafbeelding van de Apple AirTag Sleutelhanger Leer Bruin
Productafbeelding van de Apple AirTag Sleutelhanger Leer Bruin
Productafbeelding van de Apple AirTag Sleutelhanger Leer Bruin

Klanten zijn blij met:

 • Hoogwaardige leren afwerking

Uitgebreide specificaties

Verkoopprijs

38,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Apple AirTag Sleutelhanger Leer Bruin alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Apple AirTag Sleutelhanger Leer Bruin in huis.

Beschrijving van de Apple AirTag Sleutelhanger Leer Bruin

Wil jij er zeker van zijn dat je jouw sleutels ook echt weet te vinden met je Apple AirTag? Dan is deze bruine sleutelhanger een goede keuze. Hij is speciaal op maat gemaakt voor jouw AirTag en functioneert daarnaast als sleutelhanger.

Deze sleutelhanger is gemaakt van echt leer waardoor hij een luxe uitstraling heeft en premium aan voelt. Dit is de makkelijkste manier om je AirTag aan je sleutels te bevestigen om er zeker van te zijn dat je ook echt je sleutels terug vindt, en niet alleen je AirTag.

Specificaties Apple AirTag Sleutelhanger Leer Bruin

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Tasje
  Materiaal Leer

  De kleur van het product.

  Kleur Bruin