Alesio Vaganza Skin XXL

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Alesio Vaganza Skin XXL is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Alesio Vaganza Skin XXL

Alesio Vaganza Skin XXL

 

Met deze Vaganza Skin case van Alesio kunt u ook uw toestel met relatief grote afmetingen beschermen tegen de kwade invloeden van buitenaf! Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom is het erg handig om adequate bescherming te bieden voor uw mobiele telefoon, immers het toestel is vaak een hoop geld waard! Toch zullen niet alle Cases genoeg kwaliteit bieden, fabrikanten zijn snel geneigd om te bezuinigen op de materialen waardoor de Case minder sterk wordt en sneller kapot gaat. Alesio gooit het roer om en gaat wel voor die kwaliteit! Geniet van de hoogwaardige materialen en het fantastische uiterlijk waar deze case over beschikt! Met de Case heeft u ook meteen een veilige opbergplaats voor uw bankpasjes, deze kunnen namelijk in de gleufjes achterin geplaatst worden.

Specificaties Alesio Vaganza Skin XXL

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Pu-leer

  De kleur van het product.

  Kleur Anders