Alesio Vaganza Sheep XXL

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Alesio Vaganza Sheep XXL is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Alesio Vaganza Sheep XXL

Alesio Vaganza Sheep XXL

 

Neem geen genoegen met elke hoesje, kwaliteit gaat boven kwantiteit en dat maakt Alesio maar weer eens haarfijn duidelijk. Veel fabrikanten snijden in de kosten om zo goedkoper hoesjes aan te kunnen bieden dan hun concurrenten. Alesio gooit het over een andere boeg, zij hebben besloten om hun hoesjes van hoogwaardige materialen te maken zodat hun hoesjes meer bescherming bieden en langer te gebruiken zijn. Dit specifieke hoesje is speciaal ontworpen voor toestellen met relatief grote afmetingen. De naam is niet voor niets ‘Vaganza Sheep’, het hoesje is namelijk gemaakt van schapenhuid met wol in de binnenkant, met dit hoesje is uw toestel  nog nooit zo veilig geweest!

Specificaties Alesio Vaganza Sheep XXL

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Pu-leer

  De kleur van het product.

  Kleur Beige