Alesio Deluxe Stitch XL

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Alesio Deluxe Stitch XL is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Alesio Deluxe Stitch XL

Alesio Deluxe Stitch XL

Wilt u nog langer genieten van uw mobiele telefoon? Een simpele aankoop zoals een hoesje kan vaak al het verschil maken tussen een kapotte en een goed werkende mobiele telefoon. Toch zijn niet alle cases hetzelfde, sommige cases worden niet van hoogwaardige materialen gemaakt en worden daardoor al snel lelijk en gaan binnen afzienbare tijd kapot. Gelukkig heeft Alesio hoesjes ontwikkeld die wel van hoogwaardige materialen zijn gemaakt en dus langer te gebruiken zijn. Dit hoesje heeft een mooi design en met de rode kleur weet u zeker dat u een fantastisch hoesje tot uw beschikking heeft! De binnenkant is bedekt met een antislip laagje waardoor uw telefoon niet zomaar uit de case kan vallen.

Specificaties Alesio Deluxe Stitch XL

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Pu-leer

  De kleur van het product.

  Kleur Rood