Alesio Brusco Classic XXL

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Alesio Brusco Classic XXL is niet meer leverbaar.

Naar alle hoesjes

Beschrijving van de Alesio Brusco Classic XXL

Alesio Brusco Classic XXL

De Brusco Cases van Alesio staan bekend om de hoogwaardige materialen waarvan zij zijn  vervaardigd. Bij veel fabrikanten wordt bezuinigd op de materialen om de cases goedkoper waardoor het hoesje van mindere kwaliteit is. Alesio gooit het roer om en besluit juist om de andere weg te bewandelen, namelijk meer kwaliteit en betere materialen. Dit heeft voordelen, zo zal een hoesje meer bescherming bieden en zal het hoesje langer meegaan waardoor u op langere termijn misschien wel goedkoper uit bent dan met een goedkoop hoesje voor de korte termijn. Geef uw toestel de kwaliteit die het verdient met deze fantastische Classic Case. De Case beschikt ook over handige gleufjes waar u bijvoorbeeld uw pinpas in kwijt kunt.

Specificaties Alesio Brusco Classic XXL

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Pouch
  Materiaal Pu-leer

  De kleur van het product.

  Kleur Bruin