Alcatel OneTouch Watch White

0 sterren
Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Alcatel OneTouch Watch White
Productafbeelding van de Alcatel OneTouch Watch White
Productafbeelding van de Alcatel OneTouch Watch White
Productafbeelding van de Alcatel OneTouch Watch White

Klanten zijn blij met:

 • Flexibele band van resin
 • Handige verwisselbare band
 • Draadloos op te laden
 • Met hartslagsensor en stappenteller

Uitgebreide specificaties

De Alcatel OneTouch Watch White is niet meer leverbaar.

Naar alle Smartwatches

Beschrijving van de Alcatel OneTouch Watch White

Alcatel OneTouch Watch White

De Alcatel OneTouch Watch White is een unieke smartwatch. Dit komt doordat de smartwatch niet alleen geschikt is voor één besturingssysteem, maar compatibel is met zowel iOS als Android. Hierdoor kunnen zowel iPhone-gebruikers als Android-gebruikers het slimme horloge koppelen aan hun telefoon. Meldingen die op uw smartphone binnenkomen, zijn te zien op het horloge. Bovendien is het slimmer horloge erg stevig dankzij de IP67-certificering, wat inhoudt dat het horloge in het water tot een meter diepte een half uur lang kan blijven zonder kapot te gaan.

Alle belangrijke notificaties in één oogopslag

Met de Alcatel OneTouch Watch White kunt u alle belangrijke meldingen zien op uw smartwatch, zonder dat u uw telefoon hiervoor hoeft te activeren. Via Bluetooth wordt uw horloge namelijk aan uw telefoon gekoppeld, waarna alles doorgezet wordt naar de smartwatch. Zo ziet u e-mails, sms-berichten en Whatsapp-berichten, al uw social media en nog meer in één oogopslag. Bovendien hoeft u niet bang te zijn dat dit uw Alcatel smartwatch snel leeg zal trekken. De batterij van het horloge kan namelijk 2-5 dagen mee en is binnen een uur opgeladen met de handige USB-poort in de polsband.

In vorm

Met de Alcatel Watch blijft u zonder problemen in vorm. Door de handige fitness-applicaties kunt u namelijk zien hoeveel calorieën u bijvoorbeeld heeft verbrand bij uw laatste work-out of kunt u zien hoeveel stappen u heeft gelopen die dag. Zo kunt u uw levensstijl actiever maken, zonder al te veel moeite. Ook zit er een hartslagmeter in het horloge verwerkt, waarmee u uw hartslag na bijvoorbeeld een rondje hardlopen kunt controleren. Zo kunt u uw conditie verbeteren op een leuke en makkelijke manier!

Geschikte telefoons en tablets

De Alcatel OneTouch Watch White is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Alcatel OneTouch Watch White

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieŽl aankondigt.

  Introductiedatum 2015-03-01

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Materiaal band Resin
  Kleur band Wit
  Verwisselbare band Nee
  Vorm scherm Rond
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Wit

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 60

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Eigen besturingssysteem

  De taal die wordt ondersteund door het product.

  Taal Nederlands

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 42

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 42

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 11
 • Connectiviteit

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja

  De versie van Bluetooth die door het toestel wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype LCD

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen. Een capacitief touchscreen reageert op aanraking, een resistief touchscreen reageert op druk.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.22

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 240x204
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 210
 • Aansluitingen

  De simkaart is een klein kaartje dat in een mobiele telefoon, tablet of smartwatch gedaan moet worden om te kunnen bellen of internetten. Uw telefoonnummer en abonnement zit gekoppeld aan de simkaart. Er zijn drie types simkaarten: reguliere simkaarten, microsimkaarten en nanosimkaarten.

  Simkaartslot Nee
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een barometer is een meetinstrument in het product. Met een barometer is het mogelijk om de luchtdruk te meten, aan de hand daarvan kan het weer voorspeld worden.

  Barometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Stappenteller Ja

  Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.

  Digitaal kompas Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja
 • Veiligheidsfeatures

  IP-certificering geeft aan in welke mate het product beschermd is tegen het binnendringen van vocht en stof.

  IP certificering IP-67