Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Alcatel OneTouch Watch White

 • 0 sterren
  Nog geen reviews
 • Online:  Niet meer leverbaar

Belangrijkste specificaties

 • 1.22 inch touchscreen
 • Flexibele band van resin
 • Handige verwisselbare band
 • Draadloos op te laden
 • Met hartslagsensor en stappenteller

Uitgebreide specificaties

De Alcatel OneTouch Watch White is helaas niet meer leverbaar.

De aanbieding wordt opgehaald. Een ogenblik geduld alsjeblieft.

 • Beschrijving

  Beschrijving

  Uitgebreide beschrijving van de Alcatel OneTouch Watch White

  Alcatel OneTouch Watch White

  De Alcatel OneTouch Watch White is een unieke smartwatch. Dit komt doordat de smartwatch niet alleen geschikt is voor één besturingssysteem, maar compatibel is met zowel iOS als Android. Hierdoor kunnen zowel iPhone-gebruikers als Android-gebruikers het slimme horloge koppelen aan hun telefoon. Meldingen die op uw smartphone binnenkomen, zijn te zien op het horloge. Bovendien is het slimmer horloge erg stevig dankzij de IP67-certificering, wat inhoudt dat het horloge in het water tot een meter diepte een half uur lang kan blijven zonder kapot te gaan.

  Alle belangrijke notificaties in één oogopslag

  Met de Alcatel OneTouch Watch White kunt u alle belangrijke meldingen zien op uw smartwatch, zonder dat u uw telefoon hiervoor hoeft te activeren. Via Bluetooth wordt uw horloge namelijk aan uw telefoon gekoppeld, waarna alles doorgezet wordt naar de smartwatch. Zo ziet u e-mails, sms-berichten en Whatsapp-berichten, al uw social media en nog meer in één oogopslag. Bovendien hoeft u niet bang te zijn dat dit uw Alcatel smartwatch snel leeg zal trekken. De batterij van het horloge kan namelijk 2-5 dagen mee en is binnen een uur opgeladen met de handige USB-poort in de polsband.

  In vorm

  Met de Alcatel Watch blijft u zonder problemen in vorm. Door de handige fitness-applicaties kunt u namelijk zien hoeveel calorieën u bijvoorbeeld heeft verbrand bij uw laatste work-out of kunt u zien hoeveel stappen u heeft gelopen die dag. Zo kunt u uw levensstijl actiever maken, zonder al te veel moeite. Ook zit er een hartslagmeter in het horloge verwerkt, waarmee u uw hartslag na bijvoorbeeld een rondje hardlopen kunt controleren. Zo kunt u uw conditie verbeteren op een leuke en makkelijke manier!

 • Specificaties

  Specificaties

  Specificaties van de Alcatel OneTouch Watch White

  Alle specificaties en eigenschappen van de Alcatel OneTouch Watch White overzichtelijk op een rij.

  • Algemeen

   De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieŽl aankondigt.

   Introductiedatum 2015-03-01

   De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

   Fabrikant-link Bekijk online

   Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

   Garantie 2 jaar

   Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

   Garantietype Carry In
  • Algemene Features

   Materiaal band Resin
   Kleur band Wit
   Verwisselbare band Nee
   Vorm scherm Rond
   Trilfunctie Ja

   De kleur van het product.

   Kleur Wit

   Het totale gewicht gemeten in grammen.

   Gewicht 60 gram

   Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

   Besturingssysteem Eigen besturingssysteem

   De taal die wordt ondersteund door het product.

   Taal Nederlands

   De totale hoogte van het product.

   Afmetingen - Hoogte 42 mm

   De totale breedte van het product.

   Afmetingen - Breedte 42 mm

   De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

   Afmetingen - Diepte 11 mm
  • Multimedia

   Een megapixel is één miljoen pixels. Het aantal megapixels van een camera geeft aan op welke grootte een foto kan worden opgeslagen. Een foto van 8 megapixels is ruim 3200 bij 2400 pixels. Hoe hoger het aantal megapixels, des te meer fotoinformatie opgeslagen wordt, maar ook des te meer opslagruimte het fotobestand in beslag neemt. De nieuwste camera's op smartphones en tablets hebben meestal 8 megapixels of meer.

   Camera achterkant - megapixel Nee

   Een megapixel is één miljoen pixels. Het aantal megapixels van een camera geeft aan op welke grootte een foto kan worden opgeslagen. Een foto van 8 megapixels is ruim 3200 bij 2400 pixels. Hoe hoger het aantal megapixels, des te meer fotoinformatie opgeslagen wordt, maar ook des te meer opslagruimte het fotobestand in beslag neemt. De camera aan de voorkant van het toestel (ook wel de 'selfiecamera' genoemd) heeft meestal minder megapixels dan de camera aan de achterkant, en wordt vaak ook gebruikt bij beeldbellen.

   Camera voorkant - megapixel Nee
  • Connectiviteit

   GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

   GPS Nee

   NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

   NFC Ja

   De versie van Bluetooth die door het toestel wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

   Bluetooth-versie 4.0
  • Processor

   De snelheid van een processor. De snelheid wordt meestal uitgedrukt in Megahertz(MHz) of Gigahertz (GHz).

   Kloksnelheid Nee
  • Geheugen

   Het opslaggeheugen stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

   Opslaggeheugen Nee
  • Beeldscherm

   Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

   Schermtype LCD

   Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen. Een capacitief touchscreen reageert op aanraking, een resistief touchscreen reageert op druk.

   Touchscreen Ja

   De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

   Beelddiagonaal 1.22 inch

   Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

   Schermresolutie 240x204 pixels
  • Accu

   Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

   Accucapaciteit 210
  • Aansluitingen

   De simkaart is een klein kaartje dat in een mobiele telefoon, tablet of smartwatch gedaan moet worden om te kunnen bellen of internetten. Uw telefoonnummer en abonnement zit gekoppeld aan de simkaart. Er zijn drie types simkaarten: reguliere simkaarten, microsimkaarten en nanosimkaarten.

   Simkaartslot Nee
  • Sensoren

   Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

   Accelerometer Ja

   Een barometer is een meetinstrument in het product. Met een barometer is het mogelijk om de luchtdruk te meten, aan de hand daarvan kan het weer voorspeld worden.

   Barometer Ja

   Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

   Hartslagmeter Ja
   Stappenteller Ja

   Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.

   Digitaal kompas Ja

   Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

   Gyroscoop Ja
  • Veiligheidsfeatures

   IP-certificering geeft aan in welke mate het product beschermd is tegen het binnendringen van vocht en stof.

   IP certificering IP-67
 • Geschikte telefoons en tablets

  Geschikte telefoons en tablets

 • Reviews

  Reviews

  Reviews & gebruikerservaringen over de Alcatel OneTouch Watch White

  Er zijn nog geen reviews over de Alcatel OneTouch Watch White.

 • Video's

  Video's

  Er zijn op dit moment geen video's beschikbaar voor de Alcatel OneTouch Watch White.

Alcatel OneTouch Watch White

Alcatel OneTouch Watch White