Alcatel OneTouch Watch Black

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Alcatel OneTouch Watch Black
Productafbeelding van de Alcatel OneTouch Watch Black
Productafbeelding van de Alcatel OneTouch Watch Black
Productafbeelding van de Alcatel OneTouch Watch Black
Productafbeelding van de Alcatel OneTouch Watch Black
Productafbeelding van de Alcatel OneTouch Watch Black

Klanten zijn blij met:

 • Met hartslagmeter en stappenteller
 • Waterdichte smartwatch (Dompeldicht (IP-x7))
 • 1.22 inch touchscreen
 • 42mm kast

Uitgebreide specificaties

De Alcatel OneTouch Watch Black is niet meer leverbaar.

Naar alle smartwatches

Beschrijving van de Alcatel OneTouch Watch Black

Alcatel OneTouch Watch Black

Maak kennis met de smartwatch van Alcatel, de Alcatel OneTouch Watch Black. Deze smartwatch is anders dan anderen, want hij kan met meerdere besturingssystemen overweg. U kunt het slimme horloge gebruiken in combinatie met iOS en Android, waardoor het bij veel verschillende toestellen zal passen! Bovendien zitten er veel handige functionaliteiten bij het horloge, waardoor u zo veel mogelijk uit uzelf en uw smartphone kunt halen. Het bandje van deze smartwatch is maat L.

Blijf fit

Met de Alcatel Watch kunt u goed voor uzelf zorgen. Met de verschillende fitness-applicaties kunt u namelijk zien hoeveel calorieën u heeft verbrand, hoeveel stappen u heeft gelopen en hoeveel uur u heeft geslapen. Met de ingebouwde hartslagmeter kunt u bovendien uw hartslag bijhouden en controleren of uw conditie beter wordt met verloop van tijd. Ook voor de watersporters onder ons kan de smartwatch hiervoor gebruikt worden. Door de IP67-certificering kan het horloge tot wel een meter diepte blijven functioneren zonder schade op te lopen, wat betekent dat de Alcatel OneTouch Watch wel tegen een stootje kan!

Opladen zonder kabels

De Alcatel OneTouch Watch Black heeft een slimme oplossing voor het opladen van het horloge. U hoeft niet draadloos op te laden, maar er zit een USB-lader in de polsband verwerkt. Deze kunt u gewoon via een USB-kabel in een computer pluggen, waarna het horloge begint met opladen. Dit gaat erg snel, want na een uurtje is hij weer op volle sterkte en kan hij wel 2-5 dagen mee, zonder weer opnieuw opgeladen te hoeven worden!

Geschikte telefoons en tablets

De Alcatel OneTouch Watch Black is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Alcatel OneTouch Watch Black

 • Algemeen

  De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieël aankondigt.

  Introductiedatum 2015-03-01

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Formaat 42mm

  Geeft de mate aan van hoe waterdicht het product is op de Ingress Protection-schaal.

  Waterdichtheid Dompeldicht (IP-x7)
  Materiaal band Resin
  Kleur band Zwart
  Verwisselbare band Nee
  Trilfunctie Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 60 gram

  Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

  Besturingssysteem Eigen besturingssysteem

  De totale hoogte van het product.

  Afmetingen - Hoogte 42 mm

  De totale breedte van het product.

  Afmetingen - Breedte 42 mm

  De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

  Afmetingen - Diepte 11 mm
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Beeldscherm

  Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

  Schermtype LCD

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.22 inch

  Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

  Schermresolutie 240x204 pixels
  Vorm scherm Rond
 • Accu

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 210 mAh
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja

  Een barometer is een meetinstrument in het product. Met een barometer is het mogelijk om de luchtdruk te meten, aan de hand daarvan kan het weer voorspeld worden.

  Barometer Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Stappenteller Ja

  Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.

  Digitaal kompas Ja

  Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

  Gyroscoop Ja