Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Alcatel OneTouch Watch Black

 • 0 sterren
  Nog geen reviews
 • Online:  Niet meer leverbaar

Belangrijkste specificaties

 • 1.22 inch touchscreen
 • Flexibele band van resin
 • Handige verwisselbare band
 • Draadloos op te laden
 • Met hartslagsensor en stappenteller

Uitgebreide specificaties

De Alcatel OneTouch Watch Black is helaas niet meer leverbaar.

 • Beschrijving

  Beschrijving

  Uitgebreide beschrijving van de Alcatel OneTouch Watch Black

  Alcatel OneTouch Watch Black

  Maak kennis met de smartwatch van Alcatel, de Alcatel OneTouch Watch Black. Deze smartwatch is anders dan anderen, want hij kan met meerdere besturingssystemen overweg. U kunt het slimme horloge gebruiken in combinatie met iOS en Android, waardoor het bij veel verschillende toestellen zal passen! Bovendien zitten er veel handige functionaliteiten bij het horloge, waardoor u zo veel mogelijk uit uzelf en uw smartphone kunt halen. Het bandje van deze smartwatch is maat L.

  Blijf fit

  Met de Alcatel Watch kunt u goed voor uzelf zorgen. Met de verschillende fitness-applicaties kunt u namelijk zien hoeveel calorieën u heeft verbrand, hoeveel stappen u heeft gelopen en hoeveel uur u heeft geslapen. Met de ingebouwde hartslagmeter kunt u bovendien uw hartslag bijhouden en controleren of uw conditie beter wordt met verloop van tijd. Ook voor de watersporters onder ons kan de smartwatch hiervoor gebruikt worden. Door de IP67-certificering kan het horloge tot wel een meter diepte blijven functioneren zonder schade op te lopen, wat betekent dat de Alcatel OneTouch Watch wel tegen een stootje kan!

  Opladen zonder kabels

  De Alcatel OneTouch Watch Black heeft een slimme oplossing voor het opladen van het horloge. U hoeft niet draadloos op te laden, maar er zit een USB-lader in de polsband verwerkt. Deze kunt u gewoon via een USB-kabel in een computer pluggen, waarna het horloge begint met opladen. Dit gaat erg snel, want na een uurtje is hij weer op volle sterkte en kan hij wel 2-5 dagen mee, zonder weer opnieuw opgeladen te hoeven worden!

 • Specificaties

  Specificaties

  Specificaties van de Alcatel OneTouch Watch Black

  Alle specificaties en eigenschappen van de Alcatel OneTouch Watch Black overzichtelijk op een rij.

  • Algemeen

   De introductiedatum is de datum waarop de fabrikant het product officieŽl aankondigt.

   Introductiedatum 2015-03-01

   De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

   Fabrikant-link Bekijk online

   Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

   Garantie 2 jaar

   Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

   Garantietype Carry In
  • Algemene Features

   Materiaal band Resin
   Kleur band Zwart
   Verwisselbare band Nee
   Vorm scherm Rond
   Trilfunctie Ja

   De kleur van het product.

   Kleur Zwart

   Het totale gewicht gemeten in grammen.

   Gewicht 60 gram

   Een besturingssysteem is een programma dat de hardware aanstuurt. Elk toestel heeft een besturingssysteem. Voorbeelden zijn Android en iOS.

   Besturingssysteem Eigen besturingssysteem

   De taal die wordt ondersteund door het product.

   Taal Nederlands

   De totale hoogte van het product.

   Afmetingen - Hoogte 42 mm

   De totale breedte van het product.

   Afmetingen - Breedte 42 mm

   De totale dikte van een product. Het dikste gedeelte van het product wordt gemeten.

   Afmetingen - Diepte 11 mm
  • Multimedia

   Een megapixel is één miljoen pixels. Het aantal megapixels van een camera geeft aan op welke grootte een foto kan worden opgeslagen. Een foto van 8 megapixels is ruim 3200 bij 2400 pixels. Hoe hoger het aantal megapixels, des te meer fotoinformatie opgeslagen wordt, maar ook des te meer opslagruimte het fotobestand in beslag neemt. De nieuwste camera's op smartphones en tablets hebben meestal 8 megapixels of meer.

   Camera achterkant - megapixel Nee

   Een megapixel is één miljoen pixels. Het aantal megapixels van een camera geeft aan op welke grootte een foto kan worden opgeslagen. Een foto van 8 megapixels is ruim 3200 bij 2400 pixels. Hoe hoger het aantal megapixels, des te meer fotoinformatie opgeslagen wordt, maar ook des te meer opslagruimte het fotobestand in beslag neemt. De camera aan de voorkant van het toestel (ook wel de 'selfiecamera' genoemd) heeft meestal minder megapixels dan de camera aan de achterkant, en wordt vaak ook gebruikt bij beeldbellen.

   Camera voorkant - megapixel Nee
  • Connectiviteit

   GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

   GPS Nee

   NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

   NFC Ja

   De versie van Bluetooth die door het toestel wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

   Bluetooth-versie 4.0
  • Processor

   De snelheid van een processor. De snelheid wordt meestal uitgedrukt in Megahertz(MHz) of Gigahertz (GHz).

   Kloksnelheid Nee
  • Geheugen

   Het opslaggeheugen stelt een telefoon, tablet en andere producten in staat informatie op te slaan. Wanneer een product veel geheugen heeft kan het veel data opslaan. Soms is het geheugen van het product uit te breiden met een geheugenkaart.

   Opslaggeheugen Nee
  • Beeldscherm

   Het schermtype geeft aan welke techniek is gebruikt om het scherm te vervaardigen. Bekende voorbeelden zijn LCD-schermen en Amoled-schermen.

   Schermtype LCD

   Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen. Een capacitief touchscreen reageert op aanraking, een resistief touchscreen reageert op druk.

   Touchscreen Ja

   De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

   Beelddiagonaal 1.22 inch

   Met schermresolutie wordt het aantal beeldpunten (pixels) bedoeld waaruit een beeldscherm is opgebouwd. De resolutie wordt meestal in het aantal lengtepixels bij het aantal breedtepixels uitgedrukt. Meer pixels betekent vaak meer detail.

   Schermresolutie 240x204 pixels
  • Accu

   Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

   Accucapaciteit 210
  • Aansluitingen

   De simkaart is een klein kaartje dat in een mobiele telefoon, tablet of smartwatch gedaan moet worden om te kunnen bellen of internetten. Uw telefoonnummer en abonnement zit gekoppeld aan de simkaart. Er zijn drie types simkaarten: reguliere simkaarten, microsimkaarten en nanosimkaarten.

   Simkaartslot Nee
  • Sensoren

   Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

   Accelerometer Ja

   Een barometer is een meetinstrument in het product. Met een barometer is het mogelijk om de luchtdruk te meten, aan de hand daarvan kan het weer voorspeld worden.

   Barometer Ja

   Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

   Hartslagmeter Ja
   Stappenteller Ja

   Dit is een kompas die ingebouwd is in het product. In een digitaal kompas zit geen naald maar een magnetometer. Door middel van magnetisme kunnen meerdere richtingen worden gemeten.

   Digitaal kompas Ja

   Een gyroscoop is een bewegingsmeter die meet of de telefoon, tablet of smartwatch in verticale of horizontale richting wordt gehouden.

   Gyroscoop Ja
  • Veiligheidsfeatures

   IP-certificering geeft aan in welke mate het product beschermd is tegen het binnendringen van vocht en stof.

   IP certificering IP-67
 • Geschikte telefoons en tablets

  Geschikte telefoons en tablets

 • Reviews

  Reviews

  Reviews & gebruikerservaringen over de Alcatel OneTouch Watch Black

  Er zijn nog geen reviews over de Alcatel OneTouch Watch Black.

 • Video's

  Video's

  Er zijn op dit moment geen video's beschikbaar voor de Alcatel OneTouch Watch Black.

Alcatel OneTouch Watch Black

Alcatel OneTouch Watch Black