Alcatel OneTouch Boomband Turquoise

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Alcatel OneTouch Boomband Turquoise

Klanten zijn blij met:

 • Meet afstand, calorieën, slaap en stappen
 • Waterbestendig

Uitgebreide specificaties

De Alcatel OneTouch Boomband Turquoise is niet meer leverbaar.

Naar alle activity trackers

Beschrijving van de Alcatel OneTouch Boomband Turquoise

Alcatel OneTouch Boomband Turquoise

De Alcatel OneTouch Boomband Turquoise is een polsband die speciaal is gemaakt om te koppelen met uw smartphone. U kunt deze slimme armband gebruiken met Android-smartphones vanaf versie 4.3. U koppelt de twee apparaten eenvoudig door middel van Bluetooth. De smartband is 16mm breed en 9,93mm dik. Hierdoor is de Alcatel OneTouch Boomband Turquoise makkelijk te dragen. Dit wordt nog eens versterkt door het lichte gewicht van 16 gram. 

Waterdicht

De Alcatel OneTouch Boomband heeft een ip67-certificering. Deze certificering geeft aan dat de polsband spatwaterbestendig is. U kunt de polsband dus gerust blijven dragen als het regent of sneeuwt. De accessoire blijft ook met regen en sneeuw zijn werk doen! Dankzij de LED-indicators houdt de smartband u op de hoogte van binnenkomende berichten en gesprekken. Op deze manier hoeft u dus niks meer te missen!

Fitness

De OneTouch Boomband heeft drie modi: de nachtmodus, de sportmodus en de telefoonmodus. In de nachtmodus houdt de slimme armband uw slaapritme in de gaten, wat u kunt zien op uw smartphone. Bij de sportmodus worden uw stappen, afstand en calorieën gemeten. Ook deze resultaten kunt u bekijken op uw smartphone. Dankzij de Alcatel OneTouch Boomband kunt u makkelijk grip krijgen op uw gezondheid! 

Specificaties Alcatel OneTouch Boomband Turquoise

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Geschikt voor activiteiten Hardlopen, Wandelen
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Blauw
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 4.3
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja
  Afstandsmeter Ja
  Calorieënteller Ja
  Slaapmonitor Ja
  Stappenteller Ja