Alcatel Boomband Slate

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Alcatel Boomband Slate

Klanten zijn blij met:

 • Meet afstand, calorieën, slaap en stappen
 • Waterbestendig

Uitgebreide specificaties

De Alcatel Boomband Slate is niet meer leverbaar.

Naar alle activity trackers

Beschrijving van de Alcatel Boomband Slate

Alcatel Boomband Slate

De Alcatel Boomband Slate is een polsband die u kunt verbinden met uw Android-smartphone. Via Bluetooth 4.0 kunt u de polsband aan uw smartphone koppelen. De polsband is compatibel met Android-smartphones vanaf versie 4.3. De smartband is 16mm breed en 9,93mm dik. Dankzij het lichte gewicht van 16 gram is het dragen van de polsband een eitje. Bovendien kunt u de band verstellen naar een passende maat, zodat deze als gegoten zit! 

Spatwaterdicht

De Alcatel Boomband Slate is voorzien van IP67-certificering. Deze certificering geeft aan dat de polsband bestand is tegen water. U kunt de Boomband dus ook gebruiken als het regent of sneeuwt! Dankzij LED-indicators houdt de polsband u op de hoogte van nieuwe berichten en gesprekken. Op deze manier hoeft u nooit meer een bericht te missen en bent u altijd bereikbaar!

Stappenteller

De Alcatel Boomband heeft drie modi: de nachtmodus, sportmodus en de telefoonmodus. U kiest voor de gewenste modus en kunt de slimme armband zijn werk laten doen! In de sportmodus telt de polsband het aantal stappen, calorieën en de afstand. De resultaten kunt u zien op uw smartphone. In de nachtmodus houdt de polsband bij hoeveel uur u heeft geslapen en hoe vaak u heeft gedraaid in uw slaap. Ook deze resultaten kunt u bijhouden op uw telefoon.

Specificaties Alcatel Boomband Slate

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Geschikt voor activiteiten Hardlopen, Wandelen
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 4.3
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja
  Afstandsmeter Ja
  Calorieënteller Ja
  Slaapmonitor Ja
  Stappenteller Ja