Alcatel OneTouch Boomband Chocolate

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de Alcatel OneTouch Boomband Chocolate

Klanten zijn blij met:

 • Meet afstand, calorieën, slaap en stappen
 • Waterbestendig

Uitgebreide specificaties

De Alcatel OneTouch Boomband Chocolate is niet meer leverbaar.

Naar alle activity trackers

Beschrijving van de Alcatel OneTouch Boomband Chocolate

Alcatel OneTouch Boomband Chocolate

De Alcatel OneTouch Boomband Chocolate is een polsband die u kunt koppelen aan uw smartphone. De polsband is 16mm breed en 9,93mm dik. Hij weegt maar 16 gram en is daarom makkelijk te dragen. U koppelt de polsband via Bluetooth aan uw smartphone. Een voorwaarde voor het koppelen is dat de smartphone Android versie 4.3 of hoger heeft. De smartband heeft drie standen: de nachtmodus, sportmodus en telefoonmodus. Kies de gewenste stand en laat de polsband zijn werk doen!

IP67

De Alcatel OneTouch Boomband heeft een IP67-certificering. Dit geeft aan dat de slimme armband spatwaterdicht is. Hierdoor kunt u de polsband gebruiken in vele situaties, dat is wel zo handig. Ook als het regent of sneeuwt kunt u gebruik maken van de Alcatel OneTouch Boomband! U hoeft uw Alcatel-polsband dus niet thuis te laten, maar kunt deze gewoon overal mee naartoe nemen. 

Verstelbaar

De OneTouch Boomband is verstelbaar naar uw eigen gewenste maat. Hierdoor is het eenvoudig om de slimme armband te dragen op de manier die u graag wilt. De Alcatel OneTouch Boomband heeft een aantal handige functies. Zo kan deze uw stappen, afstand en calorieën tellen en uw slaaproutine bijhouden. De resultaten die de smartband heeft gemeten kunt u bekijken op uw Android-smartphone. 

Specificaties Alcatel OneTouch Boomband Chocolate

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 1 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Geschikt voor activiteiten Hardlopen, Wandelen
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Bruin
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Nee
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 4.3
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja
  Afstandsmeter Ja
  Calorieënteller Ja
  Slaapmonitor Ja
  Stappenteller Ja