AKG K 450 Hoofdtelefoon

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

Productafbeelding van de AKG K 450 Hoofdtelefoon

Klanten zijn blij met:

 • Gesloten oorschelpen
 • 110 cm lange kabel

Uitgebreide specificaties

De AKG K 450 Hoofdtelefoon is niet meer leverbaar.

Naar alle koptelefoons

Beschrijving van de AKG K 450 Hoofdtelefoon

AKG K 450 Hoofdtelefoon

Bent u op zoek naar een zeer hoge geluidskwaliteit en comfort voor uw draagbare muziekspeler? Dan is de AKG K450 Hoofdtelefoon een uitkomst voor u! Deze hoofdtelefoon zorgt voor puur genot tijdens het muziek luisteren, door zijn hoge heldere tonen en harde bass. De kussens op de oordoppen zorgen voor extra comfort tijdens het dragen van de hoofdtelefoon en doordat u de hoofdtelefoon kunt verstellen zit hij altijd naar wens. De hoofdtelefoon is inklapbaar en wordt geleverd met een draagbare tas, waardoor u hem eenvoudig kunt vervoeren en bijvoorbeeld mee kunt nemen op reis, zodat u altijd en overal kunt genieten van uw muziek. De K450 Hoofdtelefoon is te gebruiken voor verschillende draagbare muziekspelers en zelfs voor sommige mobiele telefoons. De K450 is voorzien van een 3,5mm aansluiting en een 6,3mm aansluiting, waardoor hij in alle apparaten past met een 3,5mm- of 6,3mm poort, dus ook in sommige PC's. U krijgt twee kabels voor de hoofdtelefoon, namelijk een 1,1 meter kabel en een 0,5 meter kabel.

Geschikte telefoons en tablets

De AKG K 450 Hoofdtelefoon is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties AKG K 450 Hoofdtelefoon

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Klankkast Gesloten
  Type Gesloten
  Kabellengte 110 cm

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart

  Het totale gewicht gemeten in gram.

  Gewicht 120 gram
 • Audio

  Gevoeligheid wordt aangegeven in decibel (dB), een hogere gevoeligheid betekent dat de drivers (luidsprekers) minder stroom nodig hebben om een groot frequentiebereik uit te zenden.

  Gevoeligheid 126 dB