Adapt Universal Holder met microUSB Car Charger

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Adapt Universal Holder met microUSB Car Charger is niet meer leverbaar.

Naar alle autohouders

Beschrijving van de Adapt Universal Holder met microUSB Car Charger

Adapt Universal Holder met microUSB Car Charger

Wanneer u veel onderweg bent en toch wel een actieve beller bent, is het natuurlijk erg handig om uzelf in staat te stellen gesprekken ook in de auto voort te kunnen zetten. Daarom heeft Adapt deze universele autohouder met microUSB autolader. De autohouder is geschikt wel ongeveer elke telefoon die er is. Afhankelijk van de ingang van uw telefoon kunt u met de autolader uw telefoon ook in de auto opgeladen houden. De autohouder kunt u met de zuignap vastmaken aan het raam en wanneer u uw telefoon in de houder plaatst kunt u deze gemakkelijk gebruiken als navigatiesysteem of eenvoudig gesprekken aannemen en handsfree bellen. Met deze duurzame en effectieve autohouder bent u voortaan ook in de auto altijd bereikbaar!

Specificaties Adapt Universal Holder met microUSB Car Charger

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart