Adapt-pX Universal Holder

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Adapt-pX Universal Holder is niet meer leverbaar.

Naar alle autohouders

Beschrijving van de Adapt-pX Universal Holder

Adapt-pX Universal Holder

Heeft u een druk zakenleven, of moet u misschien nog even met uw partner overleggen over de kinderen of welke boodschappen er gehaald moeten worden en wilt u in ieder geval bereikbaar blijven? Dit kan heel eenvoudig met de Adapt-pX Universal Holder. Deze autohouder is universeel en dus geschikt voor bijna elke telefoon die verkrijgbaar is. Bovendien wordt er bij de autohouder en miniUSB lader geleverd waardoor u in staat wordt gesteld om uw mobiel via de sigaretten lader op te laden. De autohouder kan worden bevestigd met een zuignap waardoor de houder gemakkelijk aan het raam vast kan worden geplakt en u uw telefoon binnen handbereik op kan hangen. Hierdoor kunt u gemakkelijk telefoongesprekken aannemen of uw telefoon gebruiken als navigatiesysteem. Dus wanneer u op zoek bent naar een eenvoudige manier om ook in de auto bereikbaar te blijven, dan is de Adapt-pX Universal Holder de ideale oplossing voor u!

Specificaties Adapt-pX Universal Holder

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart