Adapt Essential Kit HTC Desire Z

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Adapt Essential Kit HTC Desire Z is niet meer leverbaar.

Naar alle accessoirepakketten

Beschrijving van de Adapt Essential Kit HTC Desire Z

Adapt Essential Kit HTC Desire Z

Haal alles uit uw HTC Desire Z met het Adapt Essential Kit HTC Desire Z Accessoire pakket. Met de accessoires uit het HTC Desire Z Accessoire pakket zorgt u voor een langere levensduur en optimaal gebruik van uw HTC Desire Z. De producten die zich in het accessoire pakket bevinden zijn: een HTC Desire Z TPU Case, een HTC Desire Z Screenprotector en een autolader. Met de autolader is uw HTC Desire Z altijd klaar voor gebruik, doordat u hem niet alleen thuis, maar ook tijdens het rijden in de auto kunt voorzien van nieuwe energie. De autolader is het enige product dat niet toestel specifiek is en is te gebruiken voor alle mobiele telefoons met een micro-USB poort. De HTC Desire Z Screenprotector en HTC Desire Z TPU Case beschermen uw mobiele telefoon tegen krassen, stoten en vallen. De Screenprotector past perfect op het scherm van uw HTC Desire Z en zorgt ervoor dat uw scherm er gloednieuw uit blijft zien. De TPU Case beschermt de achterkant van uw HTC Desire Z en geeft uw mobiele telefoon meteen een erg stijlvol aanzien.

Specificaties Adapt Essential Kit HTC Desire Z

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart