Adapt Essential Kit HTC Desire HD

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Adapt Essential Kit HTC Desire HD is niet meer leverbaar.

Naar alle accessoirepakketten

Beschrijving van de Adapt Essential Kit HTC Desire HD

Adapt Essential Kit HTC Desire HD

Maak optimaal gebruik van uw HTC Desire HD door de accessoires uit het Adapt Essential Kit HTC Desire HD Accessoire pakket te gebruiken. In het accessoire pakket bevinden zich drie producten namelijk, de HTC Desire HD Screenprotector, de HTC Desire HD TPU Case en een autolader. Met de HTC Desire HD Screenprotector beschermt u het scherm van uw HTC Desire HD volledig tegen krassen en andere beschadigingen. De Screenprotector is speciaal ontworpen voor de HTC Desire HD en past dus perfect op het scherm. Met de HTC Desire HD TPU Case geeft u uw mobiel een zeer elegante uitstraling en zorgt u voor de nodige bescherming. De TPU Case zorgt ervoor dat de achterkant van uw mobiele telefoon geen beschadigingen oploopt en past naadloos om uw HTC Desire HD heen, omdat deze hier speciaal voor is ontworpen. Met de autolader kunt u uw HTC Desire HD tijdens het rijden voorzien van de nodige voeding zodat uw telefoon nooit meer zonder energie komt te zitten. De autolader is niet alleen te gebruiken voor de HTC Desire HD, maar voor alle mobiele telefoons met een micro-USB ingang.

Specificaties Adapt Essential Kit HTC Desire HD

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart