Adapt Dashboard Donut

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Adapt Dashboard Donut is niet meer leverbaar.

Naar alle autohouders

Beschrijving van de Adapt Dashboard Donut

Adapt Dashboard Donut

Zit u vaak in de auto naar uw werk of brengt u de kinderen naar school en wilt u toch in staat zijn om telefoongesprekken te voeren? Dan is dit voor u de oplossing. Deze Adapt Dashboard Donut is in staat om uw de autohouder van uw telefoon op uw dashboard te positioneren. Eenmaal binnen handbereik en in de autohouder kunt u gemakkelijk uw telefoon opladen via de sigaretten aansteker of telefoongesprekken aannemen en handsfree blijven bellen. Het grote voordeel van de Adapt Dashboard Donut is dat hij geplaatst kan worden op het dashboard in plaats van aan het raam waardoor u geen zichtsbelemmering heeft en dieven niet in de verleiding worden gebracht om in uw auto te breken omdat ze aan de buitenkant niet meer kunnen zien dat u een navigatiesysteem of autohouder heeft omdat er geen zuigplek op het raam zit. Maak bellen en navigeren makkelijker met de Dashboard Donut autohouder van Adapt.

Specificaties Adapt Dashboard Donut

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart