Adapt Bluetooth Keyboard ADK-100

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Adapt Bluetooth Keyboard ADK-100 is niet meer leverbaar.

Naar alle toetsenborden

Beschrijving van de Adapt Bluetooth Keyboard ADK-100

Adapt Bluetooth Keyboard ADK-100

Elke smartphonegebruiker kent dit probleem: lange teksten typen lukt wel, maar gaat lastig en traag. Nu is daar een oplossing voor! Adapt komt met het Bluetooth Keyboard ADK-100, een toetsenbord die via Bluetooth verbinding maakt met je telefoon. Het typen van bijvoorbeeld e-mails wordt hiermee zeer eenvoudig, want het toetsenbord voelt net zo aan als het toetsenbord van uw computer. Voortaan is uw smartphone dus geschikt om lange teksten mee te typen.

Gebruik en ondersteuning

De ADK-100 is compact en past in iedere rugzak. Hij is dus makkelijk mee te nemen, het toetsenbord is dus uitermate geschikt voor gebruik op locatie. Even tussendoor een mailtje typen in een eetcafé wordt daarmee kinderlijk eenvoudig. Het Bluetooth Keyboard ondersteunt Windows Mobile 6.0, Nokia Symbian S60, Android 1.5 en 2.1, Personal PC & HDPC, Apple iOS 4 en niet te vergeten de Sony PS3 Player.

Specificaties Adapt Bluetooth Keyboard ADK-100

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Draadloos

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs
 • Accu

  De tijd in uren dat het product gebruikt kan worden voordat het moet worden opgeladen.

  Gebruiksduur 60 uur