Adapt Active Carholder HTC Wildfire S

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Adapt Active Carholder HTC Wildfire S is niet meer leverbaar.

Naar alle autohouders

Beschrijving van de Adapt Active Carholder HTC Wildfire S

Adapt Active Carholder HTC Wildfire S

Het is altijd lastig wanneer u onderweg bent naar uw werk en u wilt nog graag met een collega wat doornemen voor die belangrijke vergadering, of nog even snel wat doorgeven aan uw vrouw over het ophalen van de kinderen.. Want u zult stil moeten gaan staan en dat kost te veel tijd. Gelukkig is er de autohouder van Adapt voor de HTC Wildfire S. Deze autohouder is met een simpele zuignap vast te plakken aan uw raam en komt met een autolader zodat u uw telefoon op kan laden via uw sigaretten aansteker. Eenmaal in de autohouder staat uw telefoon in de perfecte positie om te fungeren als een navigatie systeem. En wanneer u een telefoon gesprek binnen krijgt heeft u de telefoon binnen handbereik en kunt u vervolgens handsfree bellen. Maak communiceren en navigeren gemakkelijk wanneer u onderweg bent met deze Adapt Active Carholder HTC Wildfire S.

Specificaties Adapt Active Carholder HTC Wildfire S

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart