Adapt Active Carholder HTC Incredible S

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Adapt Active Carholder HTC Incredible S is niet meer leverbaar.

Naar alle autohouders

Beschrijving van de Adapt Active Carholder HTC Incredible S

Adapt Active Carholder HTC Incredible S

Bent u vaak onderweg met de auto en heeft u een druk privéleven of kan u eigenlijk altijd wel een belangrijk telefoontje van de zaak verwachten? Met deze autohouder bent u ervan verzekerd dat u uw mobiel altijd in de auto bij de hand heeft. Wanneer uw telefoon in de autohouder zit kunt u hem met de meegeleverde autohouder aansluiten op uw sigaretten aansteker, zodat uw telefoon altijd opgeladen is. Als uw telefoon de benodigde software bezit kunt u uw mobiel tijdens de rit gebruiken als navigatieysteem.  Voortaan kunt u telefoongesprekken makkelijk aannemen en onderweg handsfree blijven bellen zodat u wél altijd de bereikbaar bent maar nooit meer de wet hoeft te overtreden. Maak uzelf telefoneren en navigeren gemakkelijk met de Adapt Active Carholder HTC Incredible S!

Specificaties Adapt Active Carholder HTC Incredible S

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart