Adapt Active Carholder HTC Flyer

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De Adapt Active Carholder HTC Flyer is niet meer leverbaar.

Naar alle autohouders

Beschrijving van de Adapt Active Carholder HTC Flyer

Adapt Active Carholder HTC Flyer

Bent u veel onderweg maar kunt u altijd wel een zakelijk telefoontje verwachten? Met deze Autohouder heeft u uw telefoon altijd bij de hand en bent u in de staat om gesprekken gemakkelijk aan te nemen en vervolgens een handsfree telefoongesprek te voeren. Wanneer u de telefoon in de houder plaatst is het tevens erg gemakkelijk om navigatiesoftware te gebruiken. Bij de autohouder hoort een autolader waardoor u in staat bent om uw telefoon op te laden tijdens het rijden. De autolader kan aangesloten worden met een usb aansluiting maar ook op uw sigaretten aansteker(12/24 V) De autohouder kunt u aan het raam bevestigen met behulp van een krachtige zuignap. Hierdoor hoeft u zelf verder niets te monteren of aan te passen.

Specificaties Adapt Active Carholder HTC Flyer

 • Algemeen

  De fabrikant-link is de plek op de website van een fabrikant waar zij het product aanbieden.

  Fabrikanturl Bekijk online

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Grijs