A-solar Power Case for Tablets AB400

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De A-solar Power Case for Tablets AB400 is niet meer leverbaar.

Naar alle opladers

Beschrijving van de A-solar Power Case for Tablets AB400

A-solar Power Case for Tablets AB400

 

De A-solar Power Case is een veelzijdig apparaat die een grote batterij combineert met een handig 4 watt geïntegreerd zonnepaneel. Ook kunt u uw 10 inch tablet op bergen en bij u dragen terwijl u tegelijkertijd dit apparaat oplaadt. Ideaal wanneer u weinig tijd heeft om de tablet op te laden en toch genoeg stroom wil overhouden om het apparaat ook tijdens vergaderingen te kunnen gebruiken. Er zijn verschillende manieren om de Power Case aan bijvoorbeeld uw tas of koffer te bevestigen, bijvoorbeeld met de clips, carabijnhaak of de bevestigingslus. Ondanks dat het apparaat beschikt over een 7000 mAh batterij is het toch een licht geheel, zo hoeft u geen enorm extra gewicht mee te slepen, want daar zit natuurlijk niemand op te wachten. In direct zonlicht zal de Power Case in ongeveer 7-11 uur van een lege naar een volle batterij te brengen. Het apparaat is ook via USB en het stroomnet op te laden, zo is deze accessoire uw ideale back-up batterij! 

Specificaties A-solar Power Case for Tablets AB400

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Acculader

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart