A-solar Power Bag AB 204

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De A-solar Power Bag AB 204 is niet meer leverbaar.

Naar alle opladers

Beschrijving van de A-solar Power Bag AB 204

A-solar Power Bag AB 204

 

Wanneer u op reis bent of van het openbaar vervoer gebruik maakt zult u merken dat er maar weinig momenten zijn om uw mobiele telefoon op te laden. Zeker in verre oorden is elektriciteit altijd bij de hand. Met deze accessoire heeft u de oplossing voor uw energievretende mobiele telefoon, deze Power Bag beschikt namelijk over een zonnepaneel die in direct zonlicht stroom zal produceren. Deze accessoire beschikt over een batterij van maar liefst 7000 mAh! Dit is meer dan genoeg om bijna alle smartphones meerdere keren op te laden. Als u de accessoire in zonlicht oplaadt dan duurt het ongeveer 10-12 uur voordat het apparaat van een compleet lege batterij naar een volle gaat. Als de zon zich even niet laat zien kunt u dit apparaat alsnog als een reservebatterij gebruiken, u kunt de Power Bag namelijk ook opladen via het stroomnet. Doordat de AB 204 2 uitgangen heeft kunt u 2 apparaten tegelijkertijd opladen. A-solar geeft u de mogelijkheid om toch nog goed bereikbaar te zijn, ook wanneer u geen gebruik kan maken van het stroomnet! 

Specificaties A-solar Power Bag AB 204

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Type Acculader

  De kleur van het product.

  Kleur Zwart