A-Solar Platinum Plus AM112 Zonnelader

Nog geen reviews

Niet meer leverbaar

De A-Solar Platinum Plus AM112 Zonnelader is niet meer leverbaar.

Naar alle batterijen

Beschrijving van de A-Solar Platinum Plus AM112 Zonnelader

A-Solar Platinum Plus AM112 Zonnelader

Naar dat extra beetje stroom opzoek? De AM112 is de ideale keuze wanneer u nét even wat meer stroom tot uw beschikking nodig heeft. Door de zonnecel kunt u zelf kiezen hoe u de externe accu oplaadt, via zonlicht of op de ouderwetse manier via USB! De accu heeft een capaciteit van 2500 mAh en kan daarmee de meeste mobiele telefoons volledig opladen. Wanneer de accu leeg is duurt het ongeveer 11-14 uur voordat de accu weer volledig opgeladen is door zonlicht en ongeveer 3-5 uur wanneer u de accu via USB oplaadt. U kunt op elk moment zien hoeveel stroom er nog in het apparaat zit dankzij de LED indicatie. 

Geschikte telefoons en tablets

De A-Solar Platinum Plus AM112 Zonnelader is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties A-Solar Platinum Plus AM112 Zonnelader

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 6 Maanden

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  De kleur van het product.

  Kleur Zilver
 • Accu

  Het type accu dat gebruikt wordt.

  Accu/Batterij-type Li-Ion

  Capaciteit van een batterij. De capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (milliampère per uur). Als er op een accu 2000 mAh staat, kan de accu een uur lang 2000 mA leveren of vijf uur lang 400 mA. Daarna is de batterij ontladen en valt de spanning bij belasting uit.

  Accucapaciteit 2500 mAh